PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Θα παλεύουμε σε κάθε ματς"

Ρανιέρι: "Θα παλεύουμε σε κάθε ματς"

Οι οπαδοί της Λέστερ καμαρώνουν για την παρουσία της ομάδας τους στην κορυφή της Premier League μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν θα μπορούσε παρά να επαινέσει τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ.

"Νομίζω ότι κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε γρήγορα και πολύ καλά μαζί. Ήταν φυσιολογικό το πώς πήγε το δεύτερο ημίχρονο και από τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ έπαιζε εντός έδρας ήθελε να αντιδράσει και να φέρει στα ίσα το ματς.

Μας πίεσαν πολύ αλλά ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι, κλείσαμε τους χώρους και τους επιτρέψαμε να μας κάνουν ελάχιστες ευκαιρίες. Η μία φάση τους ήταν το γκολ ενώ είχαν μία ακόμα όπου ο Κάσπερ Σμάιχελ έκανε μία φανταστική επέμβαση", τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός μετά το 2-1 επί της Γουέστ Χαμ στο "Boleyn Ground" που επέτρεψε στις "αλεπούδες" να παραμείνουν για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Και συνέχισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας λέγοντας για το ματς: "Οι παίκτες μου ήταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι μετά από το καλό αποτέλεσμα που φέραμε στο γήπεδό μας (σ.σ 4-2 τη Σάντερλαντ στην πρεμιέρα).

Ρανιέρι: "Θα παλεύουμε σε κάθε ματς"

Τους είπα ότι είναι το πρώτο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ στην έδρα της μετά τη νίκη της επί της Άρσεναλ και ότι θα θέλουν να πιάσουν την καλύτερη απόδοση στο σπίτι τους. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και αυτό ήταν σημαντικό για μας".

Πέρα μάλιστα από το θετικότατο αποτέλεσμα, αυτό στο οποίο στάθηκε ο Ρανιέρι μετά το ματς ήταν ο τρόπος που προσέγγισαν το ματς οι ποδοσφαιριστές των "αλεπούδων". "Παλέψαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Λατρεύω όταν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, αυτό με κάνει χαρούμενο.

Ρανιέρι: "Θα παλεύουμε σε κάθε ματς"

Φυσικά όταν παίρνει και το αποτέλεσμα όλα είναι πολύ καλύτερα, αλλά όταν δίνεις τα πάντα, μπορείς να έχεις τα πάντα. Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες πως είμαι ευχαριστημένος από όλους. Όχι μόνο από όσους ξεκίνούν βασικοί ή αυτούς που μπαίνουν αλλαγή αλλά από όλους γιατί δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα.

Η υποστήριξη από τους οπαδούς είναι σπουδαία. Θέλουμε να παίζουμε καλά για αυτούς και θέλουμε να παλεύουμε για αυτούς ώστε να μπορούν να είναι χαρούμενοι μετά από κάθε αγώνα. Ίσως να νικήσουμε, ίσως να φέρουμε ισοπαλία, ίσως να χάσουμε, όμως θα παλεύουμε σε κάθε ματς".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ