PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Σημασία έχει η νίκη και όχι πώς παίζεις"

Ρανιέρι: "Σημασία έχει η νίκη και όχι πώς παίζεις"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι παραδέχτηκε πως ήταν θυμωμένος στο ημίχρονο με την εμφάνιση της Λέστερ απέναντι στην Νιούκαστλ, τονίζοντας ωστόσο πως σε αυτό το σημείο της σεζόν το μόνο που μετράει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η Λέστερ δεν ήταν καλή απέναντι στην Νιούκαστλ (το αποδεικνύει άλλωσε η μόλις μία τελική προσπάθεια στον στόχο) και θα μπορούσε κάλλιστα να "γκελάρει" είτε αν δεν μετρούσε το γκολ του Οκαζάκι (σε θέση οφσάιντ ο Βάρντι που έβγαλε την ασίστ) είτε αν είχε υποδειχτεί πέναλτι εις βάρος της στο δεύτερο μέρος (δεν είδε ο διαιτητής χέρι παίκτη της μέσα στην περιοχή), και το γεγονός αυτό το... ομολόγησε και ο Κλάουντιο Ρανιέρι.

"Είμαι ευχαριστημένος με το πνεύμα μας, στο πρώτο ημίχρονο ήμουν θυμωμένος επειδή παίζαμε με πολύ πλάτος στο γήπεδο όταν χάναμε στη μπάλα και δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς. Έπαιζαν από τον άξονα και ζητούσα από την ομάδα μου να είναι περισσότερο συμπαγής", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός, και συνέχισε:

"Θα πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό απέναντι στη Νιούκαστλ ήταν δύσκολο και το ξέραμε αυτό επειδή όταν μία ομάδα αλλάζει προπονητή (σ.σ. ντεμπούτο για Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Νιούκαστλ) οι παίκτες επιδεικνύουν φανταστική συμπεριφορά. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους.

Ρανιέρι: "Σημασία έχει η νίκη και όχι πώς παίζεις"

Ήταν σημαντικό που μπορέσαμε και βάλαμε ένα γκολ σε ένα τέτοιο δύσκολο ματς, ξέρω πολύ καλά ότι παίξαμε καλύτερα απέναντι στην Άστον Βίλα και στο τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Μπρομ αλλά φέραμε ισοπαλία και στα δύο παιχνίδια. Κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε τους τρεις πόντους, σε αυτό το σημείο της σεζόν οι βαθμοί μετράνε και όχι ο τρόπος που παίζεις".

Επιπλέον, ο τεχνικός των "αλεπούδων" έκανε ειδική μνεία στον χρυσό σκόρερ Οκαζάκι ενώ μίλησε και για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο με 8 ματς να απομένουν. "Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Σίντζι επειδή είναι μέρος της ομάδας και δουλεύει συνέχεια πολύ σκληρά.

Ρανιέρι: "Σημασία έχει η νίκη και όχι πώς παίζεις"

Κάνει φανταστική δουλειά όλη τη σεζόν και πέτυχε ένα φανταστικό γκολ. Εμείς δεν μιλάμε ποτέ για τον τίτλο. Θέλω να μεταδώσω ηρεμία στους οπαδούς. Πέρυσι πρέπει να ήταν αγχωμένοι επειδή έβλεπαν την ομάδα να μάχεται για τη σωτηρία, αυτό που συμβαίνει τώρα είναι κάτι το φανταστικό".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ