PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι σε Βάρντι: "Είσαι μια ραδιοφωνική πόρνη"

Ρανιέρι σε Βάρντι: "Είσαι μια ραδιοφωνική πόρνη"
Βάρντι-Λέστερ-Ρανιέρι

Ο Τζέιμι Βάρντι προχωρά σε αποκαλύψεις μέσω της αυτοβιογραφίας του και μιλάει για τις "κόντρες" του με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, την απόρριψη της Άρσεναλ και την παράξενη διατροφή που τον έκανε πρωταθλητή.

Ο Τζέιμι Βάρντι αποκάλυψε το παρατσούκλι που του "κόλλησε" ο Κλάουντιο Ρανιέρι τους πρώτους μήνες συνύπαρξής τους στη Λέστερ.

Ο Ιταλός τεχνικός αποκαλούσε τον 29χρονο επιθετικό "ραδιοφωνική πόρνη" και αιτία ήταν η τάση του Βάρντι να μιλάει συνεχώς και να κάνει φασαρία, ειδικά τους πρώτους μήνες γνωριμίας με τον Ιταλό τεχνικό.

Μία ημέρα, μάλιστα, ο Ρανιέρι ζήτησε από τον Βάρντι να κλείσει το στερεοφωνικό της ομάδας, δηλαδή να σταματήσει να μιλάει. "Τον κοίταξα, μπερδεμένος, και ο Κλάουντιο είπε 'Εσύ, εσύ πάντα μιλάς. Είσαι σαν ένα γ@#!ο ραδιόφωνο. Εσύ, ραδιοφωνική πόρνη' Το παρατσούκλι κόλλησε", έγραψε ο Βάρντι στην αυτοβιογραφία του, αποσπάσματα από την οποία δημοσιεύει η " Sun".

Για να πάρει το αίμα του πίσω, ο Βάρντι προσέγγισε τον γυμναστή Αντρέα Ατζαλίν, ζητώντας να μάθει κάποιες φράσεις στα ιταλικά: "Θα πω 'μπασταρδε' στα ιταλικά όταν με φωνάξει με το παρατσούκλι μου και θα γελάσουμε κι οι δυο, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να το τραβήξω τόσο. Εξάλλου, είναι ο προπονητής".

File Photo: Arsenal believed to be interested in signing Jamie Vardy Leicester City's Jamie Vardy scores his side's first goal of the game from the penalty spot ... Arsenal v Leicester City - Barclays Premier League - Emirates Stadium ... 14-02-2016 ... London ... UK ... Photo credit should read: Nigel French/EMPICS Sport. Unique Reference No. 25518516 ...
File Photo: Arsenal believed to be interested in signing Jamie Vardy Leicester City's Jamie Vardy scores his side's first goal of the game from the penalty spot ... Arsenal v Leicester City - Barclays Premier League - Emirates Stadium ... 14-02-2016 ... London ... UK ... Photo credit should read: Nigel French/EMPICS Sport. Unique Reference No. 25518516 ... EMPICS SPORT

Βάρντι: "Δεν μου έκανε τακτικά η Άρσεναλ"

Ο Τζέιμι Βάρντι βρέθηκε ένα βήμα από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο τελευταία στιγμή απέρριψε την πρόταση και επέλεξε να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Λέστερ.

Εκείνη την περίοδο είχε δηλώσει ότι η απόφαση αυτή οφείλεται στην καρδιά και στο μυαλό του, ωστόσο στην αυτοβιογραφία του, αποκαλύπτει πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

"Με παίκτες όπως ο Αλέξις Σάντσες και ο Μεσούτ Εζίλ να δημιουργούν ευκαιρίες, η Άρσεναλ έμοιαζε ευεργετική για μένα, όσο κι εγώ γι' αυτήν. Ένα πράγμα δεν με απασχόλησε και ήταν η ιδέα ότι δεν θα ήμουν ο βασικός φορ στην Άρσεναλ".

"Αλλά σκέφτηκα επίσης το θέμα από τακτικής άποψης. Βλέπεις το στιλ της Άρσεναλ και δεν πηγαίνει την μπάλα μπροστά γρήγορα με τον ίδιο τρόπο που το κάνει η Λέστερ με τις κούρσες που μου αρέσουν πίσω από την άμυνα".

Ο διεθνής Άγγλος παραδέχθηκε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο Λονδίνο: "Κοιτάξαμε ακόμα και για νέα σχολεία για τα παιδιά, αλλά έφτασα σε ένα σημείο που αισθάνθηκα με την καρδιά και το μυαλό μου ότι ήθελα να παραμείνω στη Λέστερ".

Jamie Vardy is seen leaving the England team's hotel in Chantilly clutching a can of Red Bull and a tin of nicotine pouches. 14 June 2016. Please byline: Vantagenews.com
Jamie Vardy is seen leaving the England team's hotel in Chantilly clutching a can of Red Bull and a tin of nicotine pouches. 14 June 2016. Please byline: Vantagenews.com VANTAGENEWS.COM

Η δίαιτα με Red Bull και εσπρέσο

Ο Βάρντι αποκάλυψε και την ασυνήθιστη διατροφή του πριν από τους αγώνες, η οποία βοήθησε στη μεταμόρφωσή του από παίκτη των ερασιτεχνικών κατηγοριών σε φορ κορυφαίου επιπέδου.

"Στην αρχή της σεζόν 2013-2014, έκανα κάποιες αλλαγές στη ρουτίνα πριν από τους αγώνες, την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα. Εάν ο αγώνας αρχίζει παραδοσιακά στις 15:00 το μεσημέρι (σ.σ. ώρα Αγγλίας) , θα πιο ένα κουτάκι Red Bull μόλις ξυπνήσω, το οποίο το τελειώνω σε τριάντα δευτερόλεπτα".

"Δεν παίρνω πρωινό και δεν τρώω τίποτα άλλο μέχρι να φάω ομελέτα με τυρί-ζαμπόν και μαγειρεμένα φασόλια στις 11:30. Τα κατεβάζω με ακόμα ένα Red Bull, που επίσης πίνω γρήγορα".

"Όσο περιμένουμε να περάσει ο χρόνος, πίνω έναν διπλό εσπρέσο, συνήθως με τον στόπερ μας, Μάρτσιν Βασιλέβσκι. Μπαίνουμε στα αποδυτήρια 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα και πίνω γρήγορα το τρίτο Red Bull, αλλά αυτό το πίνω μέχρι να βγούμε έξω για προθέρμανση, αφήνοντας λίγο για όταν επιστρέψουμε".

"Οπότε, τρία Red Bull, ένα διπλό εσπρέσο και μία ομελέτα με τυρί και ζαμπόν με κάνουν να τρέχω σαν τρελός στους αγώνες".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ