PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Πιστεύουμε ότι είναι μαγική σεζόν"

Ρανιέρι: "Πιστεύουμε ότι είναι μαγική σεζόν"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι τόνισε πως αυτός και οι παίκτες του δίνουν τα πάντα για τον τίτλο γιατί ξέρουν πως τη νέα σεζόν δεν θα έχουν αυτή την ευκαιρία ενώ ο Ρόναλντ Κούμαν υποστήριξε πως η Λέστερ δικαιούνται να κατακτήσει την Premier League.

"Είμαι πολύ ήρεμος. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Πιστεύουμε ότι η σεζόν είναι μαγική. Πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά τη νέα σεζόν και για αυτό προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν δεχτήκαμε γκολ και αυτό με χαροποιεί.

Ο πρόεδρος είναι χαρούμενος. Τη Δευτέρα (4/4) έχει τα γενέθλιά του και του τραγουδήσαμε "χρόνια πολλά" πριν το ματς", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 επί της Σαουθάμπτον που την έφερε στο +7 από την Τότεναμ , για να κάνει κατόπιν ειδική μνεία στον χρυσό σκόρερ των "αλεπούδων", Γουές Μόργκαν.

"Είχε ένα μικρό κρύωμα αλλά είναι δυνατός, είναι φανταστικός. Δεν έκανε διακοπές αυτή τη σεζόν. Είχε την εθνική ομάδα τον Ιούλιο και όταν επέστρεψε του έδωσα λίγες ημέρες άδεια επειδή το χρειαζόταν. Όμως επέστρεψε πολύ γρήγορα.

Ρανιέρι: "Πιστεύουμε ότι είναι μαγική σεζόν"

Τώρα ήταν κρυωμένος και κουρασμένος αλλά είναι δυνατός άνδρας και αποτελεί παράδειγμα για όλους. Όταν μιλάει τον ακούν όλοι. Όλοι πάντως είναι ηγέτες στα αποδυτήριά μου. Όλοι ξέρουν τι θέλω".

Υπέρ της Λέστερ και ο... Κούμαν

Εν τω μεταξύ, την άποψη πως η Λέστερ αξίζει να κατακτήσει στο φινάλε της σεζόν τον τίτλο στην Premier League εξέφρασε ο Ρόναλντ Κούμαν, λίγο μετά την ήττα της ομάδας του στο "King Power Stadium" από το σύνολο του Ρανιέρι.

"Ελπίζω να κατακτήσουν τον τίτλο επειδή το αξίζουν. Και αν συνεχίσουν, με λίγη τύχη από τις αποφάσεις των διαιτητών, τότε θα τα καταφέρουν. Δεν εννοώ φυσικά ότι θα πάρουν τον τίτλο λόγω των διαιτητών. Εάν τα καταφέρουν θα το κάνουν επειδή έχουν μία φανταστική σεζόν".

Το πρόγραμμα της Λέστερ μέχρι τον τίτλο

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ