PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα"

Ρανιέρι: "Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα"

Η Λέστερ πήρε ένα ακόμα τρίποντο στη φετινή Premier League περνώντας νικηφόρα από την εδρα της Νόριτς, και ο Κλάουντιο Ρανιέρι επαίνεσε τους παίκτες του για την αντίδραση που έδειξαν μετά την ήττα από την Άρσεναλ.

Η ήττα από την Άρσεναλ με το βαρύ 5-2 στο "King Power Stadium" (πρώτη στο πρωτάθλημα) αποδείχτηκε... παρένθεση για τη Λέστερ, με τις "αλεπούδες" να επικρατούν 2-1 εκτός έδρας της Νόριτς το απόγευμα του Σαββάτου και να ανεβαίνουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Τζέιμι Βάρντι έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι πλέον μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς, με τον Κλάουντιο Ρανιέρι να αποθεώνει τους παίκτες για τη νέα αυτή επιτυχία στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ρανιέρι: "Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα"

"Αντιδράσαμε πολύ καλά, δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε μία καλή εμφάνιση. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά και στο δεύτερο μέρος", δήλωσε αρχικά στο "Sky Sports" ο Ιταλός τεχνικός, για να συνεχίσει:

"Ήταν μία μάχη αλλά το απολαύσαμε, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ο Κάσπερ Σμάιχελ έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ αλλά από την πλευρά μας είχαμε 6-7 ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Ρανιέρι: "Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα"

Ξέραμε πως η Νόριτς ήθελε να έχει την κατοχή και να ανοίξει τους χώρους και ήμασταν έτοιμοι για τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ