PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Ο Βάρντι είναι ο Μπατιστούτα μου"

Ρανιέρι: "Ο Βάρντι είναι ο Μπατιστούτα μου"
© GETTY IMAGES

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι συνέκρινε τον Τζέιμι Βάρντι με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, μετά την ισοφάριση του ρεκόρ του Φαν Νίστελροϊ, που είχε σκοράρει σε δέκα σερί αγώνες στο πρωτάθλημα.

Ειδική μνεία στον Βάρντι έκανε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, στο μυαλό του οποίου ήρθε ο "Μπατιγκόλ", ο οποίος είχε σκοράρει σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Ιταλού προπονητή στη Φιορεντίνα.

"Ο Μπατιστούτα είχε σκοράρει σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια υπό τις οδηγίες μου στη Φιορεντίνα, είναι το καλύτερο σερί παίκτη ομάδας μου", ενώ στη συνέχεια έβαλε στη συζήτηση και τον Βάρντι λέγοντας: "Ο Βάρντι μπορεί να το ισοφαρίσει και να το ξεπεράσει. Είναι απίστευτο που αυτοί οι δυο είναι στην ίδια πρόταση σκεπτόμενοι πως έπαιζε πριν από 4 χρόνια σε ερασιτεχνικές κατηγορίες".

Στην συνέχεια εκθείασε την εξωπραγματική πορεία του Βάρντι, λέγοντας: "Στην καριέρα μου ξέρω μόνο έναν ακόμα παίκτη που είχε την ίδια διαδρομή. Ήταν ένας παίκτης της Γιουβέντους και λεγόταν Μορένο Τοριτσέλι. Ξεκίνησε από την ερασιτεχνική Καρατέζε και έφτασε να κερδίσει το πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ