PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Ο Μαχρέζ θέλει να μείνει στην Λέστερ"

Ρανιέρι: "Ο Μαχρέζ θέλει να μείνει στην Λέστερ"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ανέλαβε να καθησυχάσει τους φίλους της Λέστερ που αγωνιούν για τον Ριγιάντ Μαχρέζ, δηλώνοντας πως ο παίκτης δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το "King Power Stadium".

O Τζέιμι Βάρντι ανανέωσε τους όρκους αγάπης του με την Λέστερ κλείνοντας την πόρτα στην Άρσεναλ, ο Εν'Γκολό Καντέ πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι έναντι 35.800.000 ευρώ και πλέον μένει να δούμε τι θα επιλέξει ο τρίτος της... παρέας των πρωταθλητών Αγγλίας για να ολοκληρωθεί το παζλ της Λέστερ ενόψει της νεάς σεζόν.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Ριγιάντ Μαχρέζ, του οποίου η υπόθεση παραμονής στην ομάδα του Ρανιέρι έχει εξελιχτεί σε σήριαλ και ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά αναφορικά με το αν θα συνεχίσει στην ομάδα με την οποία εκτόξευσε το όνομά του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ή θα ζητήσει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο.

Την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα "Guardian" είχε αποκαλύψει πως ο Μαχρέζ έχει κουνήσει μαντήλι, ζητώντας από τους εκπροσώπους του να του βρουν άλλη ομάδα, όμως ο Κλάουντιο Ρανιέρι ήρθε να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν φεύγει.

"Μάντσεστερ Σίτι ή Μπαρτσελόνα; Ο Μαχρέζ θέλει να παραμείνει στην Λέστερ. Όλοι είναι ευτυχισμένοι εδώ σε αυτό το σύλλογο, οι μεταγραφές έκλεισαν", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στο ιταλικό "Sky Sport".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ