PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Με αίμα, καρδιά και ψυχή..."

Ρανιέρι: "Με αίμα, καρδιά και ψυχή..."

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ισοπαλία που πήρε η Λέστερ στην τελευταία φάση του αγώνα κόντρα στην Γουέστ Χαμ ενώ υπερασπίστηκε τον Τζέιμι Βάρντι, λέγοντας πως δεν είναι "βουτηχτής".

Η Λέστερ κατάφερε μόλις στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με την Γουέστ Χαμ να "σώσει την παρτίδα" και να αποφύγει την ήττα (2-2) , ωστόσο ο Κλάουντιο Ρανιέρι εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και τόνισε πως ενδεχομένος αυτός ο βαθμός να αποδειχτεί στο φινάλε καθοριστικός στη μάχη του τίτλου.

"Φανταστικά. Ήταν φανταστικά. Είναι κάτι περισσότερο από ένας βαθμός. Από ψυχολογική άποψη είναι σαν να λέμε "είμαστε εδώ". Αυτή είναι η ψυχή μας. Παίζουμε σε κάθε ματς με αυτό το αίμα, την καρδιά και την ψυχή και είναι υπέροχα", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού μετά το 2-2 με την Γουέστ Χαμ στο "King Power Stadium", και συνέχισε:

"Ποτέ δεν ανησυχήσαμε. Δεν ανησυχήσαμε στο ξεκίνημα της σεζόν όταν θέλαμε 40 πόντους για την παραμονή. Τώρα το διασκεδάζουμε και δεν μιλώ ποτέ στους παίκτες μου για τη βαθμολογική διαφορά και τέτοια πράγματα. Εάν παλέψουμε και πάρουμε τη νίκη, είναι OK.

Ρανιέρι: "Με αίμα, καρδιά και ψυχή..."

Εάν η άλλη ομάδα -το όνομα δεν είναι σημαντικό, μπορεί να είναι η Τότεναμ, η Άρσεναλ, δεν ξέρω και εγώ ποιά άλλη- είναι καλύτερη από εμάς και πάρει τον τίτλο, μπράβο της. Εμείς αποδίδουμε το μάξιμουμ. Εάν υπάρχει άλλη ομάδα που κερδίσει περισσότερα παιχνίδια από εμάς, συγχαρητήρια σε αυτούς. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου".

Ο Ρανιέρι εξέφρασε επίσης την άποψη ότι η αποβολή του Βάρντι άλλαξε όλο το παιχνίδι της Λέστερ, ωστόσο απέφυγε να σχολίασει τη διαιτησία του Μος. Αυτό που έκανε πάντως ήταν να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή του:

"Ο Βάρντι ποτέ δεν βουτάει μέσα στην περιοχή για να κερδίσει πέναλτι. Είναι πάντα καλός. Είναι πολύ γρήγορος και με τέτοια ταχύτητα είναι λογικό να πέσεις όταν σε ακουμπήσει κάποιος έστω και λίγο.

Ρανιέρι: "Με αίμα, καρδιά και ψυχή..."

Είμαι πολύ στενοχωρημένος, όχι για την αποβολή αλλά για το γεγονός ότι δεν θα παίξει στο επόμενο ματς. Όμως θα τον αντικαταστήσει ο Ουγιόα, ένας φανταστικός παίκτης, και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει στο ίδιο επίπεδο, με την ίδια δύναμη και την ίδια αποφασιστικότητα.

Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Θέλω να μείνω ήρεμος και να μιλήσω μόνο για ποδόσφαιρο. Εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να γράψετε αυτό που είδατε. Πάντα μιλώ με τους παίκτες μου για την απόδοσή μας και με την Γουέστ Χαμ ήμασταν καλοί".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ