PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Καλύτερο για Μαχρέζ να μείνει στη Λέστερ"

Ρανιέρι: "Καλύτερο για Μαχρέζ να μείνει στη Λέστερ"

Την πεποίθησή του πως η παραμονή στη Λέστερ είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει ο Μαχρέζ, εξέφρασε ο Κλάουντιο Ρανιέρι σε συνέντευξη του στο ESPN.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έπεισε τον Τζέιμι Βάρντι να μείνει στη Λέστερ, δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και με τον Καντέ, ο οποίος προτίμησε να μετακινηθεί στο Λονδίνο για χάρη της Τσέλσι. Όλες οι προσπάθειες του επικεντρώνονται τώρα σε μια και μόνο περίπτωση, αυτή του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Οι "σειρήνες" των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, ηχούν δυνατά στα αυτιά του Αλγερινού εξτρέμ. Ο Ιταλός τεχνικός, όμως, δεν το βάζει κάτω και κάνει τα πάντα προκειμένου να τον κρατήσει στο "King Power Stadium".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο ESPN, o Ρανιέρι τόνισε ότι θα είναι προς το καλό του ίδιου του Μαχρέζ η παραμονή του στη Λέστερ. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς δήλωσε: " Ο Μαχρέζ για μας είναι πολύ σημαντικός καθώς είναι ο σταρ μας. Αν πάει σε μια άλλη μεγαλύτερη ομάδα, θα υπάρχουν κι άλλοι σταρ, γιατί να το κάνει αυτο; Του ζητώ να μείνει μαζί μας, θα είναι πολύ καλύτερα. Είναι ο πρωταθλητής μας. Αν πάει σε άλλη ομάδα θα υπάρχουν πολλοί άλλοι πρωταθλητές".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η συνεργασία τους μέχρι σήμερα ήταν πολύ καλή, και αυτό μόνο προς το συμφέρον του 25χρονου Αλγερινού είναι. " Με ξέρει και τον ξέρω πολύ καλά, κατανοώ το γεγονός πως κάποιες φορές μπορεί να παίζει μέτρια και εγώ τον αφήνω στον αγωνιστικό χώρο.

Αν πάει σε άλλη ομάδα, με άλλο προπονητή, όταν θα παίζει μέτρια, θα κάθεται στον πάγκο καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι σταρ. Είναι σημαντικό οι παίκτες σου να έχουν αυτοπεποίθηση. Όταν όμως κρατάς έναν παίκτη στον πάγκο, αυτός χάνει την αυτοπεποίθηση του".

Ο Ρανιέρι έκλεισε την ενότητα "Μαχρέζ" στη συνέντευξη που παραχώρησε, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του: " Νομίζω και ελπίζω ότι θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς αυτό είναι σημαντικό και για μας και για τον ίδιο".

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ την περσινή σεζόν είχε 17 γκολ και 10 ασίστ με τη φανέλα της Λέστερ, βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση της Premier League. Απόλυτα λογικό που ο Κλάουντιο Ρανιέρι θέλει οπωσδήποτε να τον έχει στην ομάδα του και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ