PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Έπρεπε να προσφέρω κρασί και τυρί στους παίκτες μου"

Ρανιέρι: "Έπρεπε να προσφέρω κρασί και τυρί στους παίκτες μου"

Η Λέστερ διατήρησε το εκπληκτικό αήττητό της στη φετινή Premier League χάρη στον παλικαρίσιο βαθμό που πήρε στην εδρα της Στόουκ και ο Κλάουντιο Ρανιέρι ήταν απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είχε τάξει στους παίκτες του πίτσα και χοτ-ντογκ αν δεν δέχονταν γκολ στο ματς κόντρα στη Στόουκ όμως το στοίχημα χάθηκε από νωρίς καθώς μόλις στο 12ο λεπτό η ομάδα του βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το γκολ του Μπόγιαν.

Με τη συμπλήρωση του 20λεπτου έγινε το 2-0 από τον Γουόλτερς, με τον Ιταλό προπονητή να μένει όμως απόλυτα ικανοποιημένος στο φινάλε καθώς οι "αλεπούδες" όχι μόνο δεν πέταξαν λευκή πετσέτα αλλά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας 2-2 με τους Μαχρέζ και Βάρντι.

Αυτό μάλιστα ήταν το τέταρτο διαδοχικό ματς Premier League που η Λέστερ πήρε βαθμό ή βαθμούς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως μετράει 10 σερί ματς χωρίς ήττα αν συνυπολογίσει κανείς το πώς ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν.

Ρανιέρι: "Έπρεπε να προσφέρω κρασί και τυρί στους παίκτες μου"

"Ούτε πίτσα, ούτε χοτ-ντογκ. Ίσως να περίμεναν από μένα να τους προσφέρω κρασί και τυρί", δήλωσε με χιούμορ ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος δήλωσε για το ματς με την Στόουκ:

"Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά και λάτρεψα τα πρώτα 12 λεπτά της ομάδας μου. Ήρθαμε εδώ να σκοράρουμε αλλά ξαφνικά δεχτήκαμε γκολ και από εκεί και πέρα κάναμε λάθη. Μπορεί να συμβεί αυτό στο ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο απελπισμένοι από αυτούς και οι οπαδοί μας πίστεψαν ότι τα πάντα είναι δυνατά. Δεν είναι πολύ καλό το ότι έχουμε βρεθεί τέσσερις σερί φορές πίσω στο σκορ.

Μίλησα στους παίκτες μου και τους είπα πως θέλω να κρατήσουμε το μηδέν σε ένα ματς. Είμαι Ιταλός και δεν θέλω να δέχομαι γκολ!"

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ