PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Δεν θα δω το Τσέλσι-Τότεναμ"

Ρανιέρι: "Δεν θα δω το Τσέλσι-Τότεναμ"

Οι παίκτες της Λέστερ θα δουν όλοι μαζί το Τσέλσι-Τότεναμ ελπίζοντας σε γκέλα των "σπιρουνιών" για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, όμως ο Κλάουντιο Ρανιέρι αποκάλυψε πως δεν θα δει το παιχνίδι λόγω της... μητέρας του!

Η Λέστερ έχει σχεδόν αγκαλιάσει τον τίτλο της Premier League μετά και την ισοπαλία που απέσπασε το απόγευμα της Κυριακής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford" (1-1), παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό οι παίκτες της να στήσουν το πρώτο πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς τον... Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Μαρκ Ολμπράιτον αποκάλυψε πως μαζί με τους συμπαίκτες του θα καθήσουν μπροστά στην τηλεόραση το βράδυ της Δευτέρας ελπίζοντας πως η Τότεναμ δεν θα νικήσει στο "Stamford Bridge" (τελευταία της επιτυχία εκεί το... 1990) την Τσέλσι ώστε να εξασφαλιστεί μαθηματικά το πρωτάθλημα δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε, την ίδια ώρα ωστόσο ο τεχνικός των "αλεπούδων" θα ταξιδεύει!

Ρανιέρι: "Δεν θα δω το Τσέλσι-Τότεναμ"

"Τώρα θα επιστρέψω στην Ιταλία και θα γυρίζω την ίδια ώρα που θα γίνεται το Τσέλσι-Τότεναμ. Θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα μάθω το αποτέλεσμα.

Θέλω να δω τη μητέρα μου. Είναι 96 ετών και θα πάω στην Ιταλία για να φάω μαζί της", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος αναφορικά με τον παλικαρίσιο βαθμό που πήρε κόντρα στην Γιουνάιτεντ η ομάδα του, είπε:

Ρανιέρι: "Δεν θα δω το Τσέλσι-Τότεναμ"

"Είμαι τόσο χαρούμενος επειδή φέραμε ισοπαλία απέναντι σε μία φανταστική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παίζουν πολύ καλά. Χωρίς τον Βάρντι ήταν δύσκολο για μας να απλώσουμε την αμυντική γραμμή μας αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας.

Μετά το γκολ που δεχτήκαμε μείναμε ήρεμοι και σκοράραμε. Ακολούθως αποκτήσαμε πολλή αυτοπεποίθηση και παίξαμε καλύτερα. Έδωσα τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους είπα ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ευχαριστώ τους οπαδούς επειδή για αυτά που έχουμε κάνει έχουν καθοριστική συμμετοχή".

Ο Ρανιέρι αποκαλύπτει ότι δεν θα δει το Τσέλσι-Τότεναμ (από τα 3'25'' του video):

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ