PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Δεν παίξαμε ως ομάδα..."

Ρανιέρι: "Δεν παίξαμε ως ομάδα..."

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι παραδέχτηκε πως η Χαλ άξιζε τη νίκη απέναντι στην Λέστερ, τονίζοντας πως οι παίκτες του έπαιξαν καλά ως άτομα αλλά όχι ως ομάδα.

Το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος για την Λέστερ 103 ημερες μετά την κατάκτηση του τίτλου αποδείχτηκε τραυματική εμπειρία για την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι αφού με την ήττα της (1-2) στην έδρα της Χαλ έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια επί εποχής Premier League που χάνει σε πρεμιέρα (τελευταία φορά είχε συμβεί το 1989 όταν η πρωταθλήτρια Άρσεναλ είχε δεχτεί 4 γκολ από την Λίβερπουλ).

Στις δηλώσεις μάλιστα που παραχώρησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δεν δίστασε να παραδεχτεί πως οι παίκτες του έπαιξαν μεν καλά ως άτομα ξεχωριστά αλλά δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν καλά ως ομάδα.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια αλλά δεν ήμασταν ομάδα. Ήμασταν κατά 70%. Στο Wembley απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίξαμε ως ομάδα αλλά δεν ήμασταν μαζί σήμερα. Αυτό ήταν το κλειδί", δήλωσε αρχικά ο 64χρονος Ιταλός και πρόσθεσε:

Ρανιέρι: "Δεν παίξαμε ως ομάδα..."

"Μπορώ να ευχαριστήσω τους παίκτες επειδή η προσπάθειά τους ήταν εκπληκτική. Όμως η ομάδα είναι πάντα δυνατότερη από τα άτομα ξεχωριστά. Είχα πει ότι θα είναι δυσκολότερα τα πράγματα φέτος.

Θα χάσουμε περισσότερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Το σημαντικό για μας είναι να παλέψουμε. Η φιλοσοφία μου είναι να επιστρέψουμε στο να γίνουμε ομάδα.

Ρανιέρι: "Δεν παίξαμε ως ομάδα..."

Περίμενα από την Χαλ μία τέτοια αντίδραση λόγω της κατάστασης που αντιμετωπίζουν ως σύλλογος (σ.σ. προβλήματα σε διοικητικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο που είχαν ως αποτέλεσμα να παραταχτεί με υπηρεσιακό προπονητή και μόλις 13 παίκτες πρώτης γραμμής στην πρεμιέρα), έπαιξαν σίγουρα καλύτερα από εμάς και άξιζαν τη νίκη".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ