PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Δεν έχουμε ανάγκη από σούπερσταρς"

Ρανιέρι: "Δεν έχουμε ανάγκη από σούπερσταρς"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν θέλει να φέρει μεγάλα ονόματα στο "King Power Stadium" αλλά να κρατήσει στην Λέστερ τους παίκτες που την έστεψαν πρωταθλήτρια, τους οποίους μάλιστα κάλεσε να απορρίψουν προτάσεις άλλων ομάδων.

"Δεν χρειαζόμαστε σούπερ σταρς, χρειαζόμαστε τους παίκτες μας. Θέλω να βελτιώσω την ομάδα όχι με μεγάλα αστέρια αλλά με τους σωστούς παίκτες. Έχουμε κατακτήσει τον τίτλο και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο μέλλον", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια φρόντισε να στείλει μήνυμα στους παίκτες της ομάδας του που έχουν βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο άλλων συλλόγων.

"Θα τους πω "αν φύγετε, δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί. Ίσως να πάτε σε μία μεγάλη ομάδα και να μην είστε στην αρχική ενδεκάδα και έτσι να πέσει η απόδοσή σας. Εδώ είστε βασιλιάδες. Μείνετε εδώ για έναν χρόνο ακόμα και ίσως μετά να πάτε κάπου αλλού".

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Ρανιέρι βρίσκεται πάντως και η διοίκηση των "αλεπούδων", αν λάβει κανείς υπόψη τη δέσμευση που έδωσε ο αντιπρόεδρος Αϊγιαγάτ Στριβανταναμπράβχα, ότι δεν θα πουληθεί κανένα αστέρι της Λέστερ αυτό το καλοκαίρι και πως θα παραμείνει η σούπερ τετράδα των Βάρντι-Μαχρέζ-Καντέ-Σμάιχελ.

Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Ρανιέρι φιλοξενούνται στα σημερινά πρωτοσέλιδα των περισσοτέρων εφημερίδων στην Αγγλία. "Κάτω τα χέρια από τους πρωταθλητές μου" είναι ο τίτλος που χρησιμοποιεί η "Sport Express", "Εδώ θα είστε βασιλιάδες", είναι ο τίτλος που επέλεξε η "Mirror" ενώ η "Sun" το εξατομικεύει επιλέγοντας τον τίτλο "Σε παρακαλώ μην φύγεις Καντέ".

Sun

Ρανιέρι: "Δεν έχουμε ανάγκη από σούπερσταρς"

Mirror

Ρανιέρι: "Δεν έχουμε ανάγκη από σούπερσταρς"

Sport Express

Ρανιέρι: "Δεν έχουμε ανάγκη από σούπερσταρς"

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ