PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Αν μας περάσει η Τότεναμ, θα τη συγχαρώ"

Ρανιέρι: "Αν μας περάσει η Τότεναμ, θα τη συγχαρώ"
© PA

Ο τεχνικός της Λέστερ, Κλάουντιο Ρανιέρι, περιμένει πέντε τρομερά ματς μέχρι το φινάλε της Premier League, αντιλαμβανόμενος ότι ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του αναμετρώνται με την ιστορία.

Η Λέστερ πέρασε και το εμπόδιο της Σάντερλαντ. Ο Ρανιέρι έκλαψε ή βούρκωσε όπως υποστηρίζει ο ίδιος σε ιταλικά ΜΜΕ, ωστόσο μπορεί να συνεχίζει να ονειρεύεται.

Μετά από 33 αγωνιστικές - πέντε απομένουν μέχρι το φινάλε - οι "αλεπούδες" παραμένουν στην πρώτη θέση της Premier League, έχοντας απόσταση επτά βαθμών από τη δεύτερη, Τότεναμ.

Ο Ιταλός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας και νυν της Λέστερ, Κλάουντιο Ρανιέρι, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ, υποστήριξε περιμένει πέντε "τρομερά" ματς μέχρι το τέλος, παραδέχθηκε ότι εάν η Τότεναμ προσπεράσει την ομάδα του και κατακτήσει τον τίτλο θα τη συγχαρεί, ενώ ανήγαγε σε μερικές στιγμές την αληθινή δύναμη του ποδοσφαίρου.

"Δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα, ακόμη. Είμαστε στο Champions League, ακόμη και στον προκριματικό, αλλά τα τελευταία πέντε ματς θα είναι τρομερά. Η Τότεναμ δεν θα τα παρατήσει και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν σκέφτομαι ποτέ τι κάνουν οι άλλοι, αλλά πρέπει να κάνω και να κάνουμε τη δουλειά μας με το σωστό τρόπο.

Ρανιέρι: "Αν μας περάσει η Τότεναμ, θα τη συγχαρώ"

Εάν η Τότεναμ, μας προσπεράσει θα τους συγχαρούμε, έτσι λειτουργεί ο αθλητισμός. Ήξερα μετά την προετοιμασία, στην Αυστρία, ότι αυτή η ομάδα είχε μια ιδιαίτερη δυναμική λόγω ήθους.

Είναι καλά παιδιά, αντιμετωπίζοντας την ιστορία της ζωής τους με μεγάλη ευθύνη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δουλεύουν σκληρά. Αστειεύονται και γελούν στα αποδυτήρια, πριν ξεκινήσει το ματς. Δεν ήταν αληθινά δάκρυα, είχα βουρκώσει. Ήταν ένα πολύ συναισθηματικό σημείο. Βλέποντας όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μας, ολόκληρες οικογένειες σε λεωφορεία στην πόλη του Λέστερ με εμφανίσεις της ομάδας. Αυτές είναι οι στιγμές που αντιλαμβάνεσαι την αληθινή δύναμη του ποδοσφαίρου. Δεν μπορείς να μείνει αδιάφορος. Είναι δύσκολο για εμένα να εκφράσω τα συναισθήματά μου στα ιταλικά, πόσο μάλλον στα αγγλικά".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ