PREMIER LEAGUE

Ραϊόλα: "Ο Γκουαρδιόλα δεν έχει τα @ρχ..."

Ραϊόλα: "Ο Γκουαρδιόλα δεν έχει τα @ρχ..."

Ο διάσημος Ιταλός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή το ντέρμπι του Μάντσεστερ και καταφέρθηκε εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα λόγω της συμπεριφοράς του προς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Η Γιουνάιτεντ τίθεται αντιμέτωπη με τη Σίτι το μεσημέρι του Σαββάτου (10/08, 14:30) στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, το οποίο παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής των Πεπ Γκουαρδιόλα, Ζοζέ Μουρίνιο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση, ο Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Cope" και αναφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον Καταλανό τεχνικό εξαιτίας της συμπεριφοράς του προς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όταν οι δύο τους συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα.

"Δεν τον συμπαθώ. Δεν τον μισώ, αλλά δεν τον συμπαθώ κιόλας. Όλοι γνωρίζουν τι συνέβη με τον Ζλάταν στην Μπαρτσελόνα", ανέφερε αρχικά, ενώ όσον αφορά στην προπονητική φιλοσοφία του, τόνισε:

"Είναι καλός προπονητής, όμως η φιλοσοφία του σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο μου φαίνεται βαρετή. Δεν έχει τα α@@@@@α να έρθει να καθίσει δίπλα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ραϊόλα βγάζει σε ένα καλοκαίρι περισσότερα από όσα ο Ρονάλντο σε έναν χρόνο
O Mino Raiola πουλά πάγο σε Εσκιμώο
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ