PREMIER LEAGUE

Ψηλά η Λέστερ και τη νέα σεζόν!

Ψηλά η Λέστερ και τη νέα σεζόν!

Τι θέση θα καταλάβει η φετινή πρωταθλήτρια Λέστερ τη νέα αγωνιστική σεζόν; Η αγγλική Mirror έθεσε το ερώτημα στο αναγνωστικό της κοινό και τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά!

Με το φετινό της άθλο και την κατάκτηση της Premier League (24η ομάδα στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος που παίρνει τον τίτλο μετά το 1888) η Λέστερ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη, με τη φίλαθλη κοινή γνώμη στο Νησί να είναι πάντως πεπεισμένη ότι ο Κλάουντιο Ρανιέρι και ο... πολεμιστές του μπορούν να έχουν μία εξίσου επιτυχημένη πορεία τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αν όχι το repeat, τουλάχιστον να τερματίσει μέσα στην πρώτη δεκάδα όπως έθεσε ως στόχο και ο Ρανιέρι, με 4 στους 5 που απάντησαν στο ερώτημα της Mirror "Πού θα τερματίσει η Λέστερ τη σεζόν 2016-17" να θεωρούν πως θα πλασαριστεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Το αγγλικό μέσο έβαλε το συγκεκριμένο ερώτημα μέσω του διαδικτυακού του τόπου και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως μόνο το 9% των ερωτηθέντων εκτιμάει πως οι "αλεπούδες" θα πάρουν το καλοκαίρι του 2017 το δρόμο για την Championship.

Ψηλά η Λέστερ και τη νέα σεζόν!

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα τερματίσει μεταξύ της 7ης και της 10η θέσης (34%), το 28% ποντάρει ότι θα είναι μέσα στην πρώτη εξάδα ενώ το 19% την τοποθετεί στην πρώτη τετράδα και την "στέλνει" ουσιαστικά στο Champions League της σεζόν 2017-18.

Οι προβλέψεις του κόσμου για το πλασάρισμα της Λέστερ τη σεζόν 2016-17:

Ψηλά η Λέστερ και τη νέα σεζόν!
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ