PREMIER LEAGUE

Πρωταγωνιστεί και στα βραβεία η Λίβερπουλ

Πρωταγωνιστεί και στα βραβεία η Λίβερπουλ

Τρεις παίκτες της Λίβερπουλ και ένας από τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Σάουθαμπτον είναι οι υποψήφιοι της PFA για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της σεζόν στην Premier League.

Λουίς Σουάρες, Στίβεν Τζέραρντ και Ντάνιελ Στάριτζ για την Λίβερπουλ είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στους υποψήφιους της PFA (Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν.

Ο Γιάγια Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι, ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι και ο Άνταμ Λαλάνα της Σάουθαμπτον συμπληρώνουν την λίστα των υποψηφίων.

Ο Στάριτζ με τον Αζάρ είναι επίσης προτεινόμενοι για το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη, μαζί με τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Λίβερπουλ, τον Άαρον Ράμσεϊ της Άρσεναλ, τον Ρος Μπάρκλεϊ της Έβερτον και τον Λουκ Σο της Σάουθαμπτον.

Ο Σουάρες έχει 29 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Στάριτζ 20 και ο Τζέραρντ έχει προσθέσει 13 τέρματα και 11 ασίστ.

Ο Τουρέ μετράει 18 γκολ σε 31 εμφανίσεις, όντας ο πρώτος σκόρερ της Σίτι αν και μέσος, ενώ ο Αζάρ είναι σύμφωνα με τον προπονητή του Ζοζέ Μουρίνιο, ο καλύτερος νεαρός παίκτης στον κόσμο.

Ο Λαλάνα είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις για την Σάουθαμπτον, ενώ τον περασμένο Νοέμβρη έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Αγγλίας απέναντι στην αντίστοιχη της Χιλής.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ