PREMIER LEAGUE

Πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού προσελήφθη στη Λέστερ

Πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού προσελήφθη στη Λέστερ

Στην Ελλάδα μπορεί να μην... στέριωσε, παρ' όλα αυτά βρήκε ξανά μπροστά του τον Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος τον πήρε μαζί του στη Λέστερ.

Η Λέστερ συνεχίζει την ενίσχυσή της σε όλα τα επίπεδα, αυτήν τη φορά με την ανακοίνωση του Εντουάρντο Μαθία, ως νέου επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ των πρωταθλητών Αγγλίας, ο οποίος είναι γνωστός από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός είχε αρκετή ενασχόληση με τη χώρα μας και μάλιστα ήταν αυτός που προσέφερε δοκιμαστικά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όσο εργαζόταν στη Λίβερπουλ ως επικεφαλής σκάουτ.

Τον Δεκέμβριο του 2010 αποχώρησε, έχοντας νωρίτερα ενεργή συμμετοχή στη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα στον Ολυμπιακό. Στις 28 Απριλίου 2011 και μετά από μήνες συζητήσεων, υπέγραψε συμβόλαιο με τους "ερυθρολεύκους".

Η θητεία του στο λιμάνι ήταν σύντομη και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ανακοινώθηκε ως σκάουτ της Φιορεντίνα, ενώ τον Μάιο του 2012 προβιβάστηκε σε τεχνικό διευθυντή του συλλόγου.

Ο 42χρονος Ισπανός αποτελεί προσωπική πρόταση του Κλάουντιο Ρανιέρι για τη θέση, αφού υπήρξε παίκτης για δύο δεκαετίες, τεχνικός σύμβουλος και βοηθός του προέδρου Χουάν Σολέρ και γνωρίζεται με τον Ιταλό τεχνικό από τη θητεία του στις "νυχτερίδες".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ