PREMIER LEAGUE

"Πρόταση 23.000.000 ευρώ της Τότεναμ για Μαζουακού"

Arsenal's Theo Walcott, bottom and West Ham's Arthur Masuaku challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates stadium in London, Wednesday, April 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Theo Walcott, bottom and West Ham's Arthur Masuaku challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates stadium in London, Wednesday, April 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Τον αριστερό μπακ της Γουέστ Χαμ και πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, θέλει να αποκτήσει η Τότεναμ, προσφέροντας 23.000.000 ευρώ στα "σφυριά"!

Αρκετά "θερμό" αναμένεται το καλοκαίρι για τον Αρτούρ Μαζουακού. Ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ παρακολουθείται από αρκετές ομάδες, καθώς έχει ξεχωρίσει στην μέτρια πορεία των Λονδρέζων στην Premier League, οι οποίοι βρίσκονται στην 14η θέση με 34 βαθμούς.

Μία από τις ομάδες που αναμένεται να κινηθούν το επόμενο διάστημα για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι η Τότεναμ. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο αναζητά έναν αμυντικό που θα αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, καθώς ο Ντάνι Ρόουζ αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός από την Τότεναμ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο, με τις Μονακό και Τσέλσι να τον έχουν επίσης στη λίστα τους.

Σύμφωνα με την " Sun", η πρόταση των "πετεινών" αναμένεται να φτάσει τα 23.000.000 ευρώ, με τον προπονητή της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες, να επιθυμεί την παραμονή του Γάλλου στα "σφυριά". Ο ίδιος ο Μαζουακού, πάντως, έχει εκφράσει πρόθεση αποχώρησης, καθώς θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα επιπέδου Champions League.

Η Γουέστ Χαμ απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 από τον Ολυμπιακό, έναντι 7.000.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ