PREMIER LEAGUE

Προειδοποίηση Μάρκο Σίλβα στον αρχηγό της Γουότφορντ

Watford manager Marco Silva gestures on the touchline during the English Premier League soccer match against  Southampton at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday Sept. 9, 2017. (Steven Paston/PA via AP)
Watford manager Marco Silva gestures on the touchline during the English Premier League soccer match against Southampton at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday Sept. 9, 2017. (Steven Paston/PA via AP) STEVEN PASTON/PA VIA AP

Ο Μάρκο Σίλβα κρατάει στον πάγκο φέτος τον αρχηγό και αρχισκόρερ της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, και δύσκολα θα αλλάξει απόφαση, όπως δήλωσε.

Ο αρχηγός της Γουότφορντ και σκόρερ 106 τερμάτων για τον σύλλογο, Τρόι Ντίνι, δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του τη φετινή σεζόν.

Μετά από επτά συναπτά χρόνια όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην επίθεση της ομάδας, μένει στον πάγκο, εξαιτίας του Μάρκο Σίλβα.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε γι' αυτήν την επιλογή του και άφησε να εννοηθεί ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί, μέχρι ο 29χρονος Άγγλος αλλάξει τη στάση του στην προπόνηση.

"Είναι φυσιολογικό για τους παίκτες που μένουν στον πάγκο ή για εκείνους που μένουν εκτός αποστολής, να αισθάνονται αναστατωμένοι. Ο Τρόι πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του και να δουλεύει όλη την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, η απόφαση είναι δική μου", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα με τη Σουόνσι εκτός έδρας.

"Όλα μπορούν να αλλάξουν, αλλά προς στιγμήν νομίζω ότι όποιος είναι στην ενδεκάδα, έχει κάνει καλή δουλειά", πρόσθεσε ο Σίλβα, ο οποίος χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα τον Χοσέ Χολέμπας, αλλά όχι και τον Ορέστη Καρνέζη μέχρι στιγμής.

Photo credits: Steven Paston/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ