PREMIER LEAGUE

Προαναγγέλθηκε η φυλάκιση του Άνταμ Τζόνσον

Προαναγγέλθηκε η φυλάκιση του Άνταμ Τζόνσον
© TOM MCGOURTY/ ROSSPARRY.CO.UK

Ο δικαστής άφησε προσωρινά ελεύθερο τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, Άνταμ Τζόνσον, για να αποχαιρετήσει την κόρη του και τον προϊδέασε ότι θα τον καταδικάσει για αρκετά χρόνια, για την αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού.

Η υπόθεση του Άγγλου διεθνή ποδοσφαιριστή, Άνταμ Τζόνσον, με τη μερική αποπλάνηση ενός 15χρονου κοριτσιού, απασχολεί την Αγγλία τους τελευταίους μήνες και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαρτίου με τη φυλάκιση του άλλοτε σταρ της Σάντερλαντ.

Ο δικαστής Τζόναθαν Ρόουζ, άφησε προσωρινά ελεύθερο τον 27χρονου ποδοσφαιριστή, μέχρι την ανακοίνωση της ποινής σε 15 ημέρες. Στον Τζόνσον επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 1,8 εκατομμυρίων λιρών, υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι του από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το πρωί και άλλοι περιοριστικοί όροι.

Συγχρόνως, ο δικαστής εξήγησε στον Τζόνσον ότι "πρέπει να καταλάβεις πως όταν επιστρέψεις εδώ, στα τέλη Μαρτίου, θα σου επιβληθεί ποινή φυλάκισης. Έχεις μερικές μέρες να αποχαιρετήσεις την κόρη σου. Η ποινή φυλάκισης σημαίνει ότι δεν θα τη βλέπεις για κάποιο διάστημα". Ακόμα, τον προειδοποίησε να μείνει μακριά από τη χρήση των social media και να διευθετήσει όλες τις υποθέσεις του.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Τζόνσον ενδέχεται να καταδικαστεί σε φυλάκιση από 4 έως 10 χρόνια, αποφεύγοντας, πάντως, τα χειρότερα αφού αθωώθηκε για την κατηγορία του στοματικού σεξ. Ο Άγγλος κατηγορείται επειδή έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι του 15χρονου κοριτσιού και για άσεμνη συμπεριφορά.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ