Πρέμιερ Λιγκ ή τίποτα για Όουεν

Μόνο σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάικλ Όουεν ή σε σύλλογο του εξωτερικού, θεωρώντας μπορεί ακόμα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Όουεν

Πρέμιερ Λιγκ ή τίποτα για Όουεν

Πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα περιμένει όλο το καλοκαίρι ο Μάικλ Όουεν.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος και θα ήθελε να αγωνιστεί μόνο στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας του, ή σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα του εξωτερικού.

 

"Αν έρθει μία καλή πρόταση τότε ας είναι. Αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου θα πρέπει να έρθει κάτι καλό, το οποίο να με ενθουσιάσει" έγραψε στο Twitter και προσέθεσε:

"Δε θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού όταν λέω πως δε θα έπαιζα στην Τσάμπιονσιπ. Ανέκαθεν έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε χαμηλότερα πρωταθλήματα".

"Γνωρίζω πως μπορώ ακόμα να προσφέρω σε αυτό το επίπεδο. Το αποδείκνυα σχεδόν κάθε φορά που αγωνιζόμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα 32 μου έχω ακόμα μερικά χρόνια".

comments powered by Disqus
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΙΣΠΑΝΙΑ | ΜΜΕ

Η καζούρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου και την καζούρα που κάνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον χαμένο τελικό από την συμπολίτισσα Ατλέτικο. Ο Ποσειδώνας και το 10ο...

ΜΠΑΣΚΕΤ | ΕΥΡΩΠΗ

Δολοφονική επίθεση στον Ντανίλοβιτς

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε ο πρόεδρος της Παρτιζάν και θρύλος του σέρβικου μπάσκετ Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Το παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος

Καταιγιστικός ο Γιάννης Αλαφούζος στην ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή της "Θύρας 13", κατηγόρησε τον Τζίγκερ για τα χρέη της ΠΑΕ, μίλησε για "τρίχες και ΓΗΠΕΛ" εναντίον του Βγενόπουλου, ενώ το "πήρε πάνω του" σε ότι έχει να κάνει στην κόντρα με τους οπαδούς για τον Νίκο Νταμπίζα.

ΒΟΛΕΪ | ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Το δάκρυ του Γκιούρδα για τον Σαμαρά

Tο γυμναστήριο της Λήμνου θα ονομαστεί "Νίκος Σαμαράς" αποκάλυψε ο Δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής. Ο Μάριος Γκιούρδας δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στον Σαμαρά. Δείτε το video.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μισή ντουζίνα... μεταγραφές

Μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές ακούγονται για τον Ολυμπιακό το Σάββατο σε ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο. Διαβάστε ποια είναι τα ονόματα με τα οποία "φλερτάρουν" οι ερυθρόλευκοι.

ΑΕΚ | ΟΜΑΔΑ

Ντούσκο, ο τελευταίος πειρασμός

Ένωσε, δίχασε, αγαπήθηκε, μισήθηκε. Όλα αυτά σ’ ένα πρόσωπο, αυτό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η τέταρτη επιστροφή του στην ΑΕΚ διαφέρει τελείως από τις υπόλοιπες. Αυτή τη φορά επέστρεψε στην ιδανικότερη στιγμή. Τώρα που ξεκινά η αντεπίθεση του δικέφαλου αετού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

Πρότεινε το SPORT24 μέσω του Google
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή