PREMIER LEAGUE

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Η ιστοσελίδα "telegraph.co.uk" κάνει ξεσκαρτάρισμα και επιλέγει το κορυφαίο ταλέντο από κάθε μια από τις 20 ομάδες που θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στην Premier League. Κάποιοι εξ αυτών μπορούν να αφήσουν εποχή (φωτογραφίες).

Μπορεί στην Premier League τα εκατομμύρια ευρώ να δίνονται απλόχερα και να ζαλίζουν και μόνο στη θέα τους, τα μεγάλα ονόματα να την προτιμούν για τη λάμψη της, το επίπεδό της και τα υψηλά συμβόλαια που προσφέρει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι νεαροί άσοι καίγονται και δεν έχουν τις ευκαιρίες τους.

Αν κάποιος πραγματικά αξίζει και έχει το ταλέντο και την όρεξη να δουλέψει και να προοδεύσει, τότε έχει όλα τα φόντα να δει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του να ανεβαίνουν με γεωμετρική πρόοδο.

Επειδή, δε, γίνεται πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι των ακαδημιών στα περισσότερα αγγλικά κλαμπ, κάθε ομάδα έχει τα δικά της φιντάνια, ενώ κάποιοι έχουν έρθει με μετεγγραφή από το εξωτερικό ως επενδύσεις για το μέλλον.

Από τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ μέχρι την πάμπλουτη Τσέλσι, τα λαβράκια δίνουν και παίρνουν. Κάποια χάνονται στην πορεία και άλλα βγαίνουν στον αφρό. Δείτε τα 20 κορυφαία βάσει της περσινής τους εικόνας, ένα για κάθε μια από τις φετινές ομάδες της Premier League.

Νόριτς - Τζος Μέρφι

Διεθνής Άγγλος επιθετικός με την U-20, έχει ήδη 20 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Νόριτς, έχει κλέψει τις εντυπώσεις από το γκολ που πέτυχε στο επαγγελματικό του ντεμπούτο του σε αγώνα του League Cup κόντρα στη Γουότφορντ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε για ένα διάστημα δανεικός στη Γουίγκαν και επέστρεψε στα "καναρίνια".

Football - Gorleston v Norwich City - Pre Season Friendly - Emerald Park - 15/16 , 11/7/15
 Norwich City's Josh Murphy
 Mandatory Credit: Action Images / Henry Browne
 
 EDITORIAL USE ONLY.
Football - Gorleston v Norwich City - Pre Season Friendly - Emerald Park - 15/16 , 11/7/15 Norwich City's Josh Murphy Mandatory Credit: Action Images / Henry Browne EDITORIAL USE ONLY. REUTERS

Γουότφορντ - Τόμι Χόμπαν

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις εδώ και τρία χρόνια στο "Vicarage Road" και πολλές ομάδες της Premier League ερίζουν για την απόκτησή του. Έκανε 20 εμφανίσεις φέτος και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας του στην Championship. Στο Νησί αναφέρονται με τα καλύτερα για τις δυνατότητές του.

Football - St Albans City v Watford - Pre Season Friendly - Clarence Park - 15/16 , 8/7/15
 Watford's Tommie Hoban
 Mandatory Credit: Action Images / Paul Childs
 
 EDITORIAL USE ONLY.
Football - St Albans City v Watford - Pre Season Friendly - Clarence Park - 15/16 , 8/7/15 Watford's Tommie Hoban Mandatory Credit: Action Images / Paul Childs EDITORIAL USE ONLY. REUTERS

Μπόρνμουθ - Φιλίπο Κόστα

Ο Ιταλός αμυντικός είναι διεθνής με την U-20 της "σκουάντρα ατζούρα" και έπαιξε ως δανεικός φέτος από την Κιέβο και υπάρχουν ελπίδες ότι θα πιέσει την ομάδα του να μετακομίσει με μετεγγραφή στην Αγγλία, έχοντας μια τόσο καλή σεζόν στον δρόμο για τα "μεγάλα σαλόνια".

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Άστον Βίλα - Ρούσιαν Χέπμπουρν-Μέρφι

Ο 16χρονος στράικερ έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Άστον Βίλα που έπαιξε σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Σάντερλαντ. Πολλοί πιστεύουν ότι φέτος μπορεί να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και να... απλώσει τις αρετές του στο χορτάρι.

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Σάντερλαντ - Ντάνκαν Γουάτμορ

Ο 21χρονος εξτρέμ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα οικονομικά και τώρα μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα της Σάντερλαντ. Ο Ντικ Άντβοκατ τον ξεχώρισε πριν δυο χρόνια, ενώ πέρυσι δόθηκε δανεικός στην σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν. Φέτος, ελπίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Νιούκαστλ - Ρολάντο Άαρονς

Ξεκίνησε εντυπωσιακά την περσινή σεζόν ο 20χρονος εξτρέμ, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στην συνέχεια. Στην pre-season, κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνει έτοιμος και ορεξάτος και έχει τα φόντα να γίνει και διεθνής με την Ανδρών της Αγγλίας.

Manchester City v Newcastle United - Capital One Cup Fourth Round...Football - Manchester City v Newcastle United - Capital One Cup Fourth Round - Etihad Stadium - 29/10/14
 Rolando Aarons celebrates with the bench after scoring the first goal for Newcastle
 Mandatory Credit: Action Images / Jason Cairnduff
 Livepic
 EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Manchester City v Newcastle United - Capital One Cup Fourth Round...Football - Manchester City v Newcastle United - Capital One Cup Fourth Round - Etihad Stadium - 29/10/14 Rolando Aarons celebrates with the bench after scoring the first goal for Newcastle Mandatory Credit: Action Images / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. ACTION IMAGES

Λέστερ - Λουίς Ρόουλι

Έπαιξε στην 2η ομάδα της Λέστερ και έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις την περσινή σεζόν ο Ρόουλι, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φέτος, ελπίζει να είναι η χρονιά του, μπορεί να παίξει τόσο αριστερά όσο και αμυντικός μέσος και δεδομένα θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Γουέστ Μπρομ - Τάιλερ Ρόμπερτς

Ο νεαρός στράικερ έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες και δεν είναι λίγοι αυτοί που προεξοφλούν πως δεν θα αργήσει να αποχωρήσει από το "Hawthorns", με τη Λίβερπουλ να τον θέλει πολύ. Ο 16χρονος έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Τόνι Πούλις και μένει να του αποδείξει στο χορτάρι ότι αξίζει ο ντόρος γύρω από το όνομά του.

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Γουέστ Χαμ - Ρις Όξφορντ

Για την αφεντιά του μονομάχησαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ, όμως ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στο "Upton Park" και να δουλέψει σκληρά, προτού κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο 17χρονος σέντερ μπακ μπορεί να... ανταμειφθεί με το να πάρει ευκαιρίες του χρόνου, ενώ αποτέλεσε το νεαρότερο παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας, αγωνιζόμενος με την FC Lusitans στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Editorial use only. No merchandising. For Football images FA and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license - for details contact Football Dataco
 Mandatory Credit: Photo by James Marsh/BPI/REX Shutterstock (4893126bp)
 Reece Oxford of West Ham.
 UEFA Europa League 2015/16 First Qualifying Round First Leg West Ham United v FC Lusitans Upton Park, Green St, Upton Park, London, United Kingdom - 2 Jul 2015
Editorial use only. No merchandising. For Football images FA and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license - for details contact Football Dataco Mandatory Credit: Photo by James Marsh/BPI/REX Shutterstock (4893126bp) Reece Oxford of West Ham. UEFA Europa League 2015/16 First Qualifying Round First Leg West Ham United v FC Lusitans Upton Park, Green St, Upton Park, London, United Kingdom - 2 Jul 2015 JAMES MARSH/BPI/REX SHUTTERSTOCK

Έβερτον - Ράιαν Λέντσον

Πέρυσι, τα "ζαχαρωτά" τον εμπιστεύτηκαν ακόμα και σε παιχνίδι του Europa League, ενώ πρέπει να ειπωθεί πως ο Λέντσον ήταν ο Άγγλος αρχηγός στην επιτυχία της U-17 της Αγγλίας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δεν θα διστάσει να του δώσει ευκαιρίες και μάλιστα βρέθηκε στην περιοδεία της ομάδας στο ταξίδι στη Σινγκαπούρη στο πλαίσιο του "Asia Trophy".

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Κρίσταλ Πάλας - Κρίστιαν Σκέιλς

Ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε το νεαρό αριστερό μπακ στην pre-season περιοδεία της ομάδας στη Νότια Αφρική, έχοντας προηγουμένως εντυπωσιάσει τον προπονητή του. Το αν θα πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, θα το δείξει φέτος. Οι Λονδρέζοι έχουν ιστορία στο να δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, οπότε δεν θα πρέπει να προκαλέσει εντύπωση αν τον δούμε στο ρόστερ.

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Στόουκ - Όλιβερ Σέντον

Ο έφηβος επιθετικός έκανε ντεμπούτο με τη Στόουκ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα ο Φρανκ Λάμπαρντ μίλησε με τα καλύτερα για το ταλέντο του και ο Μαρκ Χιουζ παραδέχτηκε πως θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να τον έχει στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, παίρνοντας ευκαιρίες.

SINGAPORE - JULY 15:  Oliver Shenton of Stoke City dribbles the ball during the Barclays Asia Trophy match between Everton and Stoke City at National Stadium on July 15, 2015 in Singapore.  (Photo by Lionel Ng/Getty Images)
SINGAPORE - JULY 15: Oliver Shenton of Stoke City dribbles the ball during the Barclays Asia Trophy match between Everton and Stoke City at National Stadium on July 15, 2015 in Singapore. (Photo by Lionel Ng/Getty Images) GETTY IMAGES

Σουόνσι - Κέντζι Γκορ

Ο γεννημένος στην Ολλανδία νεαρός στράικερ, στο ξεκίνημα της πορείας του πέρασε από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ πέρυσι ήταν αρκετές φορές στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της Σουόνσι, ενώ έπαιξε και δανεικός στην Ντεν Χάαγκ. Έχοντας υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!

Σαουθάμπτον - Ματ Τάργκετ

Ένα από τα πολλά ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Σαουθάμπτον είναι ο Τάργκετ. Ο νεαρός αριστερός μπακ, λέγεται πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και πέρυσι ήταν από τα βασικά στελέχη στο πρωτάθλημα που πήρε η U-21 των Αγίων.

OLDENZAAL, NETHERLANDS - JULY 21:  Matt Targett runs with the ball during the friendly match between KVV Quick 1920 and FC Southampton at Sportpark De Vondersweijde on July 21, 2015 in Oldenzaal, Netherlands.  (Photo by Sascha Steinbach/Getty Images)
OLDENZAAL, NETHERLANDS - JULY 21: Matt Targett runs with the ball during the friendly match between KVV Quick 1920 and FC Southampton at Sportpark De Vondersweijde on July 21, 2015 in Oldenzaal, Netherlands. (Photo by Sascha Steinbach/Getty Images) GETTY IMAGES

Λίβερπουλ - Χάρι Γουίλσον

Υπό τον φόβο η εθνική Ουαλίας να τον χάσει μέσα από τα χέρια της από την Αγγλία, τον έχρισε διεθνή με την ανδρική ομάδα στα 16 του χρόνια και έγινε ο νεαρότερος στην ιστορία της χώρας τον Οκτώβριο του 2013. Ένας εξτρέμ που πολλοί τολμούν ήδη να τον συγκρίνουν με τον Ράιαν Γκιγκς. Στο Europa League και στο League Cup μπορεί να πάρει ευκαιρίες, με τον Μπρένταν Ρότζερς να τον κοιτάζει για τα καλά.

BRISBANE, AUSTRALIA - JULY 17:  (THE SUN OUT THE SUN ON SUNDAY OUT) Harry Wilson, Jordan Rossiter and Danny Ings of Liverpool show their appreciation to the fans at the end of the international friendly match between Brisbane Roar and Liverpool FC at Suncorp Stadium on July 17, 2015 in Brisbane, Australia.  (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)
BRISBANE, AUSTRALIA - JULY 17: (THE SUN OUT THE SUN ON SUNDAY OUT) Harry Wilson, Jordan Rossiter and Danny Ings of Liverpool show their appreciation to the fans at the end of the international friendly match between Brisbane Roar and Liverpool FC at Suncorp Stadium on July 17, 2015 in Brisbane, Australia. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images) LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Τότεναμ - Άλεξ Πρίτσαρντ

Έπαιξε πέρυσι δανεικός στην Μπρέντφορντ, έκανε πολύ ελπιδοφόρες εμφανίσεις και επέστρεψε στο "White Hart Lane". Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έχει πει πως θα τον έχει υπόψιν του για τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Ένας δυναμικός και δημιουργικός μέσος, ο οποίος έχει προσόντα για σημαντική καριέρα.

England U21's Alex Pritchard during the media session at Rockliffe Hall, Darlington. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Sunday March 29, 2015. See PA story SOCCER England U21. Photo credit should read: Owen Humphreys/PA Wire. RESTRICTIONS: Use subject to FA restrictions. Editorial use only. Commercial use only with prior written consent of the FA. No editing except cropping. Call +44 (0)1158 447447 or see www.paphotos.com/info/ for full restrictions and further information.
England U21's Alex Pritchard during the media session at Rockliffe Hall, Darlington. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Sunday March 29, 2015. See PA story SOCCER England U21. Photo credit should read: Owen Humphreys/PA Wire. RESTRICTIONS: Use subject to FA restrictions. Editorial use only. Commercial use only with prior written consent of the FA. No editing except cropping. Call +44 (0)1158 447447 or see www.paphotos.com/info/ for full restrictions and further information. PA

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αντρέας Περέιρα

Βρίσκεται με τους "κόκκινους διαβόλους" στην pre-season περιοδεία στην Αμερική και σκόραρε μάλιστα κόντρα στην San Jose Earthquakes. Τον Μάιο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ο Λουίς Φαν Χάαλ δεδομένα θα ρίξει αρκετά... βλέμματα πάνω του.

Manchester United midfielder Andreas Pereira, left, reacts after scoring a goal as San Jose Earthquakes midfielder Fatai Alashe, right, watches during the second half of an International Champions Cup soccer match Tuesday, July 21, 2015, in San Jose, Calif. Manchester United won 3-1. (AP Photo/Eric Risberg)
Manchester United midfielder Andreas Pereira, left, reacts after scoring a goal as San Jose Earthquakes midfielder Fatai Alashe, right, watches during the second half of an International Champions Cup soccer match Tuesday, July 21, 2015, in San Jose, Calif. Manchester United won 3-1. (AP Photo/Eric Risberg) AP

Άρσεναλ - Τζέντιον Ζελαλέμ

Φέτος, ο 18χρονος μέσος αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Αρσέν Βενγκέρ, ειδικά στο League Cup, έχοντας κάνει μεγάλη πρόοδο στο London Colney. Με τις ΗΠΑ αγωνίστηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 και είναι εξπέρ στις ντρίμπλες.

ST ALBANS, ENGLAND - JULY 07:  (L-R) Mathieu Flamini and Gedion Zelalem of Arsenal during a training session at London Colney on July 7, 2015 in St Albans, England.  (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)
ST ALBANS, ENGLAND - JULY 07: (L-R) Mathieu Flamini and Gedion Zelalem of Arsenal during a training session at London Colney on July 7, 2015 in St Albans, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images) ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Μάντσεστερ Σίτι - Τζέισον Ντεναγιέρ

Ο 20χρονος είναι για πολλούς ο νέος "Βινσέντ Κομπανί" και όχι μόνο γιατί είναι Βέλγος αμυντικός. Διεθνής με την εθνική της χώρας του, πολύ δυνατός, με αντίληψη του χώρου, έδειξε πολλά από τα προσόντα του κατά τον δανεισμό του στην Σέλτικ, με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα Σκωτίας.

Radja Nainggolan of AS Roma (L) fights for the ball with Jason Denayer of Manchester City (R) during the International Champions Cup football match between English Premier League team Manchester City and Italian side AS Roma in Melbourne on July 21, 2015. AFP PHOTO / Mal FAIRCLOUGH -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USEMAL FAIRCLOUGH/AFP/Getty Images
Radja Nainggolan of AS Roma (L) fights for the ball with Jason Denayer of Manchester City (R) during the International Champions Cup football match between English Premier League team Manchester City and Italian side AS Roma in Melbourne on July 21, 2015. AFP PHOTO / Mal FAIRCLOUGH -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USEMAL FAIRCLOUGH/AFP/Getty Images AFP/GETTY IMAGES

Τσέλσι - Νέιθαν

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε από την Τσέλσι, προερχόμενος από την Ατλέτικο Παραναένσε και πήγε δανεικός στην Φίτεσε, μπορεί φέτος να πάρει ευκαιρίες από τον Ζοζέ Μουρίνιο και να μην περιφέρεται από ομάδα σε ομάδα. Παίζει και ως ακραίος επιθετικός και ως χαφ, αποτελώντας ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Premier League, έχεις άφθονο ταλέντο!
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ