PREMIER LEAGUE

Ποτσετίνο: "Άγαλμα κάθε παίκτης μας αν πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ποτσετίνο: "Άγαλμα κάθε παίκτης μας αν πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη νίκη της Τότεναμ απέναντι στη Στόουκ με 4-0 και τη μείωση της διαφοράς από τη Λέστερ στους πέντε βαθμούς. Όλα όσα είπε μετά το παιχνίδι.

Η Τότεναμ πέρασε... αέρα από το "Μπριτάνια", διαλύοντας την Στόουκ με 4-0 και κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για να πιάσει την πρωτοπόρο Λέστερ, η οποία μια ημέρα πριν είχε έρθει 2-2 με την Γουέστ Χαμ και η διαφορά πλέον είναι στους πέντε βαθμούς.

Ο προπονητής των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του και στόχος πλέον είναι να ασκηθεί ολοένα και μεγαλύτερη πίεση στον Κλάουντιο Ρανιέρι και στους ποδοσφαιριστές του.

"Είναι σημαντική η διαφορά από τη Λέστερ, αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε. Αν στεφθούμε πρωταθλητές, κάθε παίκτης μας αξίζει να γίνει άγαλμα. Ο κόσμος πρέπει να αναγνωρίσει την αξία μας", είπε ο Ποτσετίνο και συνέχισε:

"Είναι καλό αυτό που συμβαίνει με τη Λέστερ και της αξίζει ο τίτλος. Εμείς όμως προσπαθούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι και να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Αντιμετωπίζουμε μία ωραία πρόκληση. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει να πάρει η Λέστερ το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ