PREMIER LEAGUE

"Πόλεμος" για το πέναλτι της Τσέλσι!

"Πόλεμος" για το πέναλτι της Τσέλσι!

Το πέναλτι-φάντασμα που κέρδισε η Τσέλσι στο 96' έφερε θύελλα διαμαρτυριών από τον Στιβ Κλαρκ και τους παίκτες της Γουέστ Μπρομ. Μουρίνιο: "Ήταν καθαρό πέναλτι". Δείτε το video.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έφτασε μία ανάσα από το να γνωρίσει την πρώτη του εντός έδρας ήττα στον πάγκο της Τσέλσι σε αγώνα πρωταθλήματος , όμως γλίτωσε χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Ραμίρες στις καθυστερήσεις και μετέτρεψε σε γκολ ο Αζάρ στο 96ο λεπτό.

Αυτό ήταν το 66ο εντός έδρας ματς της Τσέλσι στην Premier League υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο (51 νίκες - 15 ισοπαλίες ο απολογισμός του), με την ιδιαιτερότητα όμως να είναι πως η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε την έντονη οργή των ανθρώπων της Γουέστ Μπρομ.

"Πόλεμος" για το πέναλτι της Τσέλσι!
© DAVE SHOPLAND

Αιτιά φυσικά το γεγονός πως η απόφαση ήταν κάτι παραπάνω από αυστηρή, με τον διαιτητή Μάρινερ να δείχνει την άσπρη βούλα σε ένα μαρκάρισμα ώμο με ώμο του Στίβεν Ριντ πάνω στον Ραμίρες.

Αυτό που ακολούθησε ήταν γενική σύρραξη στο κέντρο του γηπέδου, με τους παίκτες των "μπάγκις" να ξεσπαθώνουν αμέσως μετά στα αποδυτήρια και στο Twitter ( "Μικρούλα Γουέστ Μπρομ... Υπερήφανος για όλα τα παιδιά σήμερα", έγραψε ο Ριντ) και τον προπονητή τους Στιβ Κλαρκ να είναι κατηγορηματικός:

Η ανασκόπηση της 11ης αγωνιστικής της Premier Leαgue

"Δεν ήταν πέναλτι, αυτή είναι η γνώμη μου. Η ομάδα μου έχει χάσει πέντε βαθμούς από αποφάσεις διαιτητών στις καθυστερήσεις.

Είναι γελοίο να δίνεται αυτό το πράγματα. Αντί να είμαστε κοντά στην πρώτη εξάδα, βρισκόμαστε στη μέση της βαθμολογίας.

"Πόλεμος" για το πέναλτι της Τσέλσι!
© GETTY IMAGES

"Πόλεμος" για το πέναλτι της Τσέλσι!
© REUTERS

Είμαι θλιμμένος και θυμωμένος αλλά ταυτόχρονα υπερήφανος επειδή ήμασταν υπέροχοι απόψε. Αξίζαμε τους τρεις πόντους".

Φυσικά, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος και εκεί τοποθετήστε τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε σθεναρά πως υπήρχε παράβαση στη φάση της ανατροπής του Ραμίρες και επιπλέον έκανε παράπονα για την εν γένει παρουσία του διαιτητή απέναντι στην ομάδα του.

"Πόλεμος" για το πέναλτι της Τσέλσι!
© DAVE SHOPLAND

"Είμαι σίγουρος πως ήταν πέναλτι. Το είδα και μάλιστα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήταν πέναλτι.

Ο διαιτητής είναι από τους κορυφαίους αλλά δεν μου άρεσε η εμφάνισή του απόψε. Είναι από τους καλύτερους στη χώρα και στην Ευρώπη αλλά υπέπεσε σε πολλά λάθη εις βάρος μας..."

Δείτε το αμφισβητούμενο πέναλτι της Τσέλσι στο 1'17'' του video:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ