PREMIER LEAGUE

"Πόλεμος" Πίρλο - Daily Mail για μια συνέντευξη

"Πόλεμος" Πίρλο - Daily Mail για μια συνέντευξη

Ο Αντρέα Πίρλο διαψεύδει ότι παραχώρησε συνέντευξη στην "Daily Mail" για τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, Πολ Πογκμπά.

H "Daily Mail" δημοσίευσε συνέντευξη όπου ο Αντρέα Πίρλο μιλούσε για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, με τον Ιταλό μέσο της New York City FC να διαψεύδει την ύπαρξή της μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη την οποία υπογράφει ο Ρομπ Ντρέιπερ, ο 37χρονος Ιταλός φέρεται να είπε ότι γελούσε με πρώην συμπαίκτες του στη "Γηραιά Κυρία" για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε τον Πολ Πογκμπά να αποχωρήσει και δαπάνησε 110.000.000 ευρώ για τα τον επαναγοράσει.

"Πόλεμος" Πίρλο - Daily Mail για μια συνέντευξη

Η συνέντευξη - "πεδίο διαμάχης" ανάμεσα σε Πίρλο και Daily Mail

Ο άσος της New York City FC με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, διέψευσε την ύπαρξη της συνέντευξης. "Απλά για να το ξεκαθαρίσω, ποτέ δεν έδωσα κάποια συνέντευξη στην "Daily Mail", μιλώντας για τον Πογκμπά και τη Μάντσεστερ".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ