PREMIER LEAGUE

"Πόλεμος" Μουρίνιο - Γκουαρδιόλα για τον Κροος

"Πόλεμος" Μουρίνιο - Γκουαρδιόλα για τον Κροος

Τον ίδιο παίκτη έχουν βάλει στο μάτι οι Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα για να συμπληρώσουν το κομμάτι που λείπει από το παζλ των ρόστερ τους. Ο λόγος για τον Τόνι Κροος.

Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ήταν ποτέ φίλοι, ωστόσο η σχέση τους ενδέχεται να περάσει από μία ακόμη δοκιμασία. Οι δύο προπονητές, που φέτος είναι αντίπαλοι στην Premier League, θέλουν να δυναμώσουν το κέντρο στις ομάδες τους και αμφότεροι έχουν βάλει στο μάτι τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τόνι Κρόος, ο οποίος μοιάζει να είναι αυτό ακριβώς που ζητούν και οι δύο. Στα 26 του χρόνια, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, διαθέτει εμπειρία, τεχνική και στο πρόσωπό του Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα έχουν βρει το κομμάτι που λείπει από το παζλ των ρόστερ τους.

Ο Γερμανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους "μερένγκες", ωστόσο μια πολύ καλή πρόταση από τους δύο κορυφαίους συλλόγους του Μάντσεστερ είναι πολύ πιθανό να του αλλάξει τη γνώμη το καλοκαίρι και να τον πείσει να δοκιμάσει την τύχη του στην Premier League.

Ο προπονητής των "πολιτών" ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα για την απόκτηση του παίκτη, καθώς τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Μπάγερν Μονάχου.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ