PREMIER LEAGUE

"Πόλεμος" Κούμαν - Κλοπ μετά από το ντέρμπι

Liverpool manager Jurgen Klopp smiles, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool manager Jurgen Klopp smiles, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Ο Ρόναλντ Κούμαν διαμαρτυρήθηκε για το "σόου" του Γίργκεν Κλοπ κι έκανε λόγο για "αντρικό άθλημα", ενώ ο Γερμανός απάντησε με μία... γκριμάτσα, μετά από τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Έβερτον.

Ο Ρόναλντ Κούμαν δήλωσε "ενοχλημένος" μετά από το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με τη συμπεριφορά του Γίργκεν Κλοπ και των συνεργατών του στο "Άνφιλντ", κάνοντας λόγο για "σόου".

Ο τεχνικός της Έβερτον, η οποία ηττήθηκε με 3-1 για τρίτο σερί ντέρμπι, αναφερόταν στις έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή της Λίβερπουλ, μετά από δύο απανωτά φάουλ των Άσλεϊ Γουίλιαμς και Ρος Μπάρκλεϊ στο 1ο ημίχρονο, στα οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν (αλλά δεν πήραν) τις αποβολές των παικτών των φιλοξενουμένων.

"Με ενόχλησε γιατί δεν μου αρέσουν οι προπονητές από τον πάγκο να φωνάζουν στους διαιτητές και στους βοηθούς συνεχώς και να κάνουν σόου μόνο για ένα τάκλιν. Τρελάθηκαν, σαν να μην ήθελαν διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αντρικό άθλημα και η συμπεριφορά πρέπει να είναι τέτοια. Αυτό μου αρέσει", δήλωσε στο flash interview μετά από τον αγώνα ο Ολλανδός προπονητής.

Δείτε μετά από το 2:02

Από την πλευρά του, ο Γερμανός ομόλογός του ενημερώθηκε για τις δηλώσεις Κούμαν και έκανε μία... γκριμάτσα, έχοντας υπογραμμίσει νωρίτερα ότι δεν θέλει να ανεβάσει τους τόνους για τα τάκλιν: "Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για μένα; Πείτε ό,τι θέλετε".

Δείτε μετά από το 2:50

Η αντίδραση του Κλοπ στο δεύτερο τάκλιν

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ