PREMIER LEAGUE

Ποιος είναι ο επόμενος Αγκουέρο;

Ποιος είναι ο επόμενος Αγκουέρο;

Ο Σέργιο Αγκουέρο έφθασε τα 100 γκολ στην Premier League. Ποιοι ακολουθούν τον Αργεντίνο και μπορούν να σημειώσουν τα γκολ του. Δείτε την λίστα.

Χάρις στο γκολ που έβαλε κόντρα στη Νιουκάστλ (1-1) ο Αργεντίνος επιθετικός της Σίτι Σέρχιο Αγκουέρο, έφθασε τα 100 γκολ στην Premier League! Μία αγωνιστική πριν είχε πετύχει χατ τρικ με αντίπαλο την Τσέλσι, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, στην πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν.

Δεν είναι όμως αυτό το μοναδικό επίτευγμα του 27χρονου άσου καθώς έγινε ο δεύτερος γρηγορότερος που φτάνει αυτό το ιστορικό φράγμα, από τη στιγμή που χρειάστηκε μόλις 147 ματς, με την κορυφή στη λίστα των "καυτών πιστολιών" του αγγλικού πρωταθλήματος να ανήκει στον αρχισκόρερ Άλαν Σίρερ που έπιασε τον μαγικό αριθμό "100" σε 124 ματς.

Έκτος όμως από τους ποδοσφαιριστές που είναι μπροστά από τον Αγκουέρο στην λίστα των σκόρερ της Premier League υπάρχουν και αυτοί που τον ακολουθούν και είναι έτοιμοι γράψουν ιστορία σημειώνοντας 100 γκολ στην Premier League!

Πίσω από τον επιθετικό της Σίτι βρίσκεται ο Τογκολέζος στράικερ της Κρίσταλ Πάλας Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ με 97 γκολ (0.41 γκολ ανά ματς). Ένα γκολ λιγότερο από τον Αντεμπαγιόρ έχει σημειώσει ο Πίτερ Κράουτς της Στόουκ (0,24 ανά ματς).

Ο Ντάνιελ Στάριτζ της Λίβερπουλ έχει βάλει 67 γκολ στην Premier League (0,42 ανά ματς) ενώ ο πρώτος σκόρερ της Premier League την φετινή σεζόν Χάρι Κέιν έχει σημειώσει 48 γκολ (0,59 ανά ματς).

Ο Ρομελού Λουκακού της Έβερτον έχει 60 γκολ στην Premier League (0,42 ανά ματς), ο Αγκμπονλαχόρ της Άστον Βίλα 74 γκολ (0,23 γκολ ανά ματς), ο Ζιρού της Άρσεναλ 53 γκολ (0,41 ανά ματς), ο Μπεντέκε της Λίβερπουλ 49 γκολ (0,43 ανά ματς) και ο περίφημος Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ 27 γκολ (0,4 ανά ματς) αλλά σύμφωνα με την στατιστική και το ρυθμό που σκοράρει μέχρι σήμερα στην Premier League θα χρειαστεί άλλα 184 ματς για να φθάσει τα 100 γκολ!

Ποιος είναι ο επόμενος Αγκουέρο;
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ