PREMIER LEAGUE

Πλαφόν εισιτηρίου στα εκτός έδρας στην Premier League

Πλαφόν εισιτηρίου στα εκτός έδρας στην Premier League

Οι ομάδες της Premier League συμφώνησαν στη θέσπιση πλαφόν στην τιμή του εισιτηρίου για τα έκτος έδρας ματς, στα 40 ευρώ , εισακούοντας τις διαμαρτυρίες των οπαδών.

Η παρουσία φιλάθλων στα εκτός έδρας ματς - αντίθετα με ο,τι συμβαίνει στην Ελλάδα - θεωρείται θέμα ζωτικής σημασίας για της ομάδες της Premier League και το αγγλικό ποδόσφαιρο, γενικά. Ωστόσο η παρουσία των στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων τους δεν εξαρτάται μόνο από τη θέλησή τους, αλλά είναι συναρτήσει και του... πορτοφολιού.

Ως προς το δεύτερο, οι ομάδες της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος έτειναν μια χείρα βοηθείας στους οπαδούς τους. Θέσπισαν πλαφόν τιμής εισιτηρίου 30 λιρών, τουτέστιν 39 ευρώ για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ, η απόφαση ελήφθη ομοφώνως με τα πιο σκληροπυρηνικά κλαμπ να κάμπτονται από τις διαμαρτυρίες αρκετών οπαδών ομάδων, το τελευταίο διάστημα απέναντι στις υψηλές τιμές των εισιτηρίων, ειδικά των φιλοξενούμενων ομάδων.

"Οι ομάδες έχουν συναίσθηση ότι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί έχουν ένα μοναδικό στάτους. Είναι αποφασιστικοί για τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας μοναδικής και προκαλούν την απάντηση των γηπεδούχων οπαδών", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ