PREMIER LEAGUE

Πίεση στον Μουρίνιο, αποσυμπίεση από Κλοπ

Πίεση στον Μουρίνιο, αποσυμπίεση από Κλοπ

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ, το Σάββατο, με τους Ζοζέ Μουρίνιο και Γιούργκεν Κλοπ να διανύουν εκ διαμέτρου αντίθετες περιόδους.

Την επιβεβαίωση της καλής τους σχέσης διακήρυξαν μέσω της συνέντευξης Τύπου, την παραμονή του Τσέλσι - Λίβερπουλ, Ζοζέ Μουρίνιο και Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι ωμή και διαφορετική. Οι "μπλε" είναι στη 15η θέση με 11 βαθμούς κι ο Πορτογάλος αντιμέτωπος με την απομάκρυνση, οι "reds" συνεχίζουν να ονειρεύονται μέσα στο πλαίσιο της νέας εποχής του Γιούργκεν Κλοπ (9η θέση, 14 β.)

Ζοζέ... under-fire

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, είναι υπό πίεση. Μπορεί ο ίδιος να διασκεδάζει τις φήμες περί απομάκρυνσής του αλλά τα βρετανικά ΜΜΕ συνεχίζουν να τον θέτουν υπό αμφισβήτηση. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι "μπλε" θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, ωστόσο απέφυγε να κάνει σύγκριση των Μπρένταν Ρότζερς και Γιούργκεν Κλοπ.

"Έχουμε καλή σχέση με τον Κλοπ. Για τον Γιούργκεν δεν είμαι στενός φίλος γιατί το ποδόσφαιρο δεν το επιτρέπει αυτό, αλλά είναι άνθρωπος που μου αρέσει. Η δουλειά του μιλά για τον ίδιο και παρά την τελευταία του σεζόν, νομίζω ότι είναι τοπ προπονητής. Η Λίβερπουλ ήταν καλή ομάδα και είναι καλή ομάδα. Είχαν καλό προπονητή και τώρα έχουν ένα πάρα πολύ καλό προπονητή. Άλλαξε κάποια τακτικά σημεία, αλλά αυτή είναι η μοίρα του παιχνιδιού όταν μιλάμε για δυο τοπ προπονητές.

Όσον αφορά στην ομάδα μου δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Η Τσέλσι είναι ένα μεγάλο κλαμπ, στο οποίο διάλεξα να έρθω. Την προηγούμενη σεζόν η Λίβερπουλ δεν κέρδισε τίποτα, δεν βγήκε στο Champions League αλλά είναι ακόμη μεγάλη ομάδα. Το ίδιο συνέβη και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι.

Κλοπ: "Ο,τι σε πληγώνει σε κάνει πιο δυνατό"

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έδειξε να μην επηρεάζεται από το κακό αγωνιστικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται η Τσέλσι αλλά και το επισφαλές μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο, στον πάγκο αυτής. Οι "reds" ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στην Premier League με τον Γερμανό στην τεχνική της ηγεσία, κι αυτός εξέφρασε το σεβασμό του τόσο για την αντίπαλη ομάδα, όσο και για τον ομόλογό του.

"Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι εύκολο να παίξεις με αντίπαλο την Τσέλσι. Μερικές φορές όταν πληγώνεσαι, γίνεσαι πιο δυνατός. Δεν είμαι κοντά στην Τσέλσι για να ξέρω τις αιτίες, ούτε είμαι δημοσιογράφος για να σκέφτομαι αυτό όλη τη μέρα. Αλλά το ποδόσφαιρο που παίζει η Τσέλσι δεν είναι τόσο κακό, όσο τα αποτελέσματα. Το έχουμε αναλύσει κι έχουμε σεβασμό για την ομάδα. Σέβομαι πολύ τον Μουρίνιο και τη δουλειά του", υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου

Ο Κλοπ κόντρα σε Μουρίνιο-Βενγκέρ-Φαν Χάαλ-Πελεγκρίνι!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ