PREMIER LEAGUE

Πήρε Ντεφόου η Μπόρνμουθ

Sunderland's Jermain Defoe celebrates scoring his side's third goal of the game against Crystal Palace during their English Premier League soccer match at Selhurst Park in London, Saturday Feb. 4, 2017. (Jonathan Brady/PA via AP)
Sunderland's Jermain Defoe celebrates scoring his side's third goal of the game against Crystal Palace during their English Premier League soccer match at Selhurst Park in London, Saturday Feb. 4, 2017. (Jonathan Brady/PA via AP) PA

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Μπόρνμουθ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον επιθετικό της Σάντερλαντ, Τζερμέιν Ντεφόου για συμβόλαιο τριών ετών.

Η φετινή σεζόν επανέφερε στον... αφρό του αγγλικού ποδοσφαίρου τον Τζερμέιν Ντεφόου, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάντερλαντ, πετυχαίνοντας 15 γκολ σε 40 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, τα κατορθώματα του 34χρονου επιθετικού "ανάγκασαν" τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον καλέσει στην εθνική ύστερα από 3,5 χρόνια.

Ο υποβιβασμός της Σάντερλαντ είχε ως αποτέλεσμα ο έμπειρος στράικερ να μείνει ελεύθερος, αφού υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του σε περίπτωση που οι "μαυρόγατες" δεν κατάφερναν να παραμείνουν στην Premier League.

Άμεσα, αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, μεταξύ των οποίων οι Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας, αλλά εν τέλει η Μπόρνμουθ ήταν αυτή που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική γραμμή της.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο θα αποφέρει στον Άγγλο επιθετικό περίπου 7.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο Ντεφόου θα περάσει τις επόμενες ώρες τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγγλος φορ είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Μπόρνμουθ και συγκεκριμένα τη σεζόν 2000/01.

Δείτε το tweet:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ