PREMIER LEAGUE

Πήρε Μανταντά και Τάουνσεντ η Κρίσταλ Πάλας!

Πήρε Μανταντά και Τάουνσεντ η Κρίσταλ Πάλας!

Η Κρίσταλ Πάλας προχώρησε σε διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" αφού απέκτησε τον Άντρος Τάουνσεντ από την Νιούκαστλ και τον Στιβ Μανταντά από την Μαρσέιγ.

Μεγάλη χαρά στους οπαδούς της κατάφερε να δώσει την Παρασκευή (1/7) η Κρίσταλ Πάλας αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντρος Τάουνσεντ και λίγες ώρες αργότερα αυτή του Στιβ Μανταντά.

Οι "αετοί" υπέγραψαν πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Τάουνσεντ αφού πρώτα συμφώνησαν να καταβάλλουν τη ρήτρα ύψους 13.000.000 λιρών που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την Νιούκαστλ (είχε πάρει μεταγραφή στις "καρακάξες" τον περασμένο Ιανουάριο από την Τότεναμ) ενώ την ίδια στιγμή ο 25χρονος Άγγλος στράικερ, Ντουάιτ Γκέιλ, έκανε το αντίθετο δρομολόγιο πηγαίνοντας από την Νιούκαστλ στην Κρίσταλ Πάλας έναντι 10.000.000 λιρών.

Πήρε Μανταντά και Τάουνσεντ η Κρίσταλ Πάλας!

Όσον αφορά στον Τάουνσεντ, αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο 24χρονος winger ήταν εξαιρετικός στο εξάμηνο παραμονής του στο "St James' Park" πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 13 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα, ενώ ήταν μέσα στην προεπιλογή του Ρόι Χόντσον αλλά τελικά δεν κατάφερε να μπει στην 23άδα της Αγγλίας που ταξίδεψε στην Γαλλία για το Euro 2016.

Πήρε Μανταντά και Τάουνσεντ η Κρίσταλ Πάλας!

Ο Μανταντά από την πλευρά του, ο οποίος θα συνεχίσει στην Premier League μετά από εννέα χρόνια παρουσίας και πάνω από 400 ματς σε όλες τις διοργανώσεις στην Μαρσέιγ, θα αγωνίζεται την ερχόμενη τριετία στο "Selhust Park" (δεν έγιναν γνωστά τα ποσά της συμφωνίας) και θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του στην εθνική Γαλλίας (αναπληρωματικός κίπερ της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ πίσω από τον Λορίς).

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ