PREMIER LEAGUE

Πήρε και Κιν για τα στόπερ η Έβερτον

Πήρε και Κιν για τα στόπερ η Έβερτον

Η επιθετική μεταγραφική πολιτική της Έβερτον συνεχίζεται και μετά από τον Σάντρο Ραμίρεθ, ανακοίνωσε και τον Μάικλ Κιν για τα στόπερ.

Λίγες ώρες μετά από την απόκτηση του Σάντρο Ραμίρεθ για την κορυφή της επίθεσης, η Έβερτον ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τον άξονα, αφού αγόρασε έναν από τους κορυφαίος στόπερ σε απόδοση την περσινή σεζόν, τον Μάικλ Κιν.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός είχε βρει οριστικά ποδοσφαιρική στέγη στην Μπέρνλι τον Ιανουάριο του 2015 (κι ενώ ήταν δανεικός για ένα εξάμηνο), όταν ο Λουίς φαν Χάαλ αποφάσισε ότι δεν έχει τα προσόντα για υψηλό επίπεδο, παρότι είχε πάρει ευκαιρίες.

Τα τελευταία δύο χρόνια, όμως, οι εμφανίσεις του τον έφεραν μέχρι και την εθνική Αγγλίας, όπου έκανε δύο συμμετοχές μέσα στο 2017.

Μετά από 108 συμμετοχές και επτά γκολ με την Μπέρνλι σε Premier League και Championship, ο Κιν ακουγόταν ακόμα και για τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο η επιστροφή δεν έγινε ποτέ.

Αντιθέτως, η Έβερτον αποφάσισε να δαπανήσει 28.500.000 ευρώ για τον παίκτη και να προσφέρει ακόμα 5.700.000 ευρώ με μορφή μπόνους. Χρήματα τα οποία ευελπιστεί ότι θα τα βρει από την πώληση του Ρομελού Λουκακού σε Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ, πάντως, που παραχώρησε τον παίκτη για 2.500.000 ευρώ στην Μπέρνλι, θα βγει κι αυτή κερδισμένη από αυτήν τη μεταγραφή, αφού δικαιούται το 25% του αρχικού ποσού, ήτοι περίπου 6.800.000 ευρώ.

Προ εβδομάδων, η Έβερτον είχε αποκτήσει τον Τζόρνταν Πίκφορντ επίσης με 28.500.000 ευρώ, καθώς και τον Ντάβι Κλάασεν με 27.000.000 ευρώ, ενώ την Παρασκευή αγόρασε τον Χένρι Ονιεκούρου από την Όιπεν με 8.000.000 ευρώ, αλλά τον παραχώρησε δανεικό στην Άντερλεχτ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ