PREMIER LEAGUE

Πήρε Γουανιάμα η Τότεναμ

Πήρε Γουανιάμα η Τότεναμ

Την απόκτηση του Βίκτορ Γουανιάμα από την Σάουθαμπτον ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (23/6) η Τότεναμ.

Μεταγραφική ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής για την Τότεναμ, που το βράδυ της Πέμπτης (23/6) ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίκτορ Γουανιάμα από τη Σάουθαμπτον.

Ο Κενυάτης διεθνής μέσος (32 συμ., 2 γκολ) την περσινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 35 εμφανίσεις με τη φανέλα των "Αγίων" και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ μετακόμισε στην Τότεναμ έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 25χρονος (25/1/1991) άσος συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό μέσω της βελγικής Μπίρσχοτ (54 συμ., 2 γκολ, 1 ασίστ), πριν μετακομίσει στην Σκωτία για λογαριασμό της Σέλτικ με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 91 συμμετοχές, μετρώντας 13 γκολ και 9 ασίστ.

Η Σάουθαμπτον τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2013, σε ηλικία 22 ετών. Με τους "Άγιους" πρόλαβε να αγωνιστεί σε 97 παιχνίδια (4 γκολ, 2 ασίστ), πριν μετακομίσει στους "Spurs". Η μεταγραφή του στην Τότεναμ κόστισε σχετικά λίγα χρήματα συγκριτικά με την αξία του, καθώς το συμβόλαιο του Γουανιάμα με την Σάουθαμπτον εξέπνεε το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter, γνωστοποιώντας ότι ο Κενυάτης διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2021.



TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ