PREMIER LEAGUE

Πηγαίνει στα δικαστήρια τη Γουότφορντ ο Μάρκο Σίλβα

Hull City manager Marco Silva gestures during their English Premier League soccer match between Hull City and Burnley at the KCOM Stadium, Hull, England, Saturday, Feb. 25, 2017.  (Mike Egerton/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva gestures during their English Premier League soccer match between Hull City and Burnley at the KCOM Stadium, Hull, England, Saturday, Feb. 25, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει λάβει την προβλεπόμενη αποζημίωση από τη Γουότφορντ μετά την απομάκρυνση από την τεχνική της ηγεσία κι αναμένεται να κινηθεί δικαστικά κατά της διοίκησης των "hornets".

Άλλη μια προπονητική περιπέτεια που λαμβάνει άδοξο τέλος για τον Μάρκο Σίλβα θα έχει δικαστική συνέχεια.

Όπως, όταν άφησε τον πάγκο της Σπόρτινγκ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, έτσι και τώρα που απομακρύνθηκε από τη Γουότφορντ (αντικαταστάθηκε από τον Χάβι Γράθια) η υπόθεσή του θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ο λόγος είναι ότι ο 40χρονος Πορτογάλος προπονητής δεν έχει λάβει την προβλεπόμενη αποζημίωση από τους "hornets". Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι περιελάμβανε ρήτρα και ο Ίβηρας διεκδικεί τους μισθούς των έξι εναπομεινάντων μηνών του πρώτου έτους της συνεργασίας του σύμφωνα με τους "Times".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ