PREMIER LEAGUE

Πέρασε από το "Βίλα Παρκ" η Γιουνάιτεντ

Πέρασε από το "Βίλα Παρκ" η Γιουνάιτεντ
© IAN HODGSON

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ με το χρυσό γκολ του Γιανουζάι και έκανε το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα (video).

Η παράδοση που θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περνάει εύκολα-δύσκολα από το "Βίλα Παρκ" την τελευταία 20ετία συνεχίστηκε και φέτος, με την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ να νικάει 1-0 την Άστον Βίλα και να πανηγυρίζει την 13η νίκη της στις 20 τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο (έχει και 7 ισοπαλίες στο αντίστοιχο διάστημα, με την τελευταία επικράτηση των γηπεδούχων να καταγράφεται τον Αύγουστο του 1995).

Ο άνθρωπος που ανέλαβε φέτος να "καθαρίσει" για τους "κόκκινους διαβόλους" ήταν ο Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος στην πρεμιέρα κόντρα στην Τότεναμ βρέθηκε στην εξέδρα όμως τώρα ο Φαν Χαάλ του έδωσε θέση στο αρχικό σχήμα και εκείνος τον δικαίωσε, αξιοποιώντας στο 29' ασίστ του Μάτα και σκοράροντας με όμορφο διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από εξαιρετική κοφτή ντρίμπλα στον Μάικα Ρίτσαρντς.

Πέρασε από το "Βίλα Παρκ" η Γιουνάιτεντ
© GETTY IMAGES

Με αυτό το τέρμα ο νεαρός άσος έφτασε τα πέντε στην Premier League (το αμέσως προηγούμενο ήταν τον Απρίλιο του 2014, στο 4-0 επί της Νιούκαστλ στο "St James Park") ενώ το εντυπωσιακό είναι πως είχε ξεκινήσει για τελευταία φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πέρασε από το "Βίλα Παρκ" η Γιουνάιτεντ
© IAN HODGSON

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρθηκε κυρίως να κρατήσει το υπέρ της 1-0 και το κατάφερε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε το live της αναμέτρησης.

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άστον Βίλα (Σέργουντ): Γκούζαν, Μπακούνα, Ρίτσαρντς, Κλαρκ, Αμαβί, Βερετούτ (78' Σάντσες), Γκουέιγ, Γουέστγουντ, Αγιού, Αγκμπονλαχόρ, Σινκλέρ (59' Γκεστεντέ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φαν Χάαλ): Ρομέρο, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Σο, Κάρικ (60' Σβάινσταϊγκερ), Σνιντερλέν, Μάτα, Ντεπάι (82' Γιανγκ), Γιανουζάι (60' Ερέρα), Ρούνεϊ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ