PREMIER LEAGUE

"Πασαρέλα" η Σίτι με σταρ τον Τουρέ

"Πασαρέλα" η Σίτι με σταρ τον Τουρέ

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εντυπωσιακή στην 1η αγωνιστική της Premier League και με ηγέτη τον Τουρέ (δύο γκολ) συνέτριψε με 3-0 τη Γουέστ Μπρομ στο "Χόθορνς" για να κυνηγήσει το γούρι της πρεμιέρας (videos).

Ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο έκανε η Μάντσεστερ Σίτι καθώς νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τη Γουέστ Μπρομ, 3-0 στο "Χόθορνς", και έφτιαξε με το καλύτερο δυνατό τρόπο ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην πρωταθλήτρια Τσέλσι.

"Πασαρέλα" η Σίτι με σταρ τον Τουρέ
© IAN HODGSON

Η ομάδα του Πελεγκρίνι πίεσε από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 9' άνοιξε το σκορ, με το πλασέ του Γιαγιά Τουρέ να βρίσκει στον Ντόουσον και να καταλήγει αργά και... σαδιστικά στη δεξιά γωνία του Μάιχιλ.

Με τη συμπλήρωση του 20λεπτου ο Μπονί έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως αυτό το έκανε τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τουρέ ο οποίος "χτύπησε" για δεύτερη φορά: μετά το στρώσιμο της μπάλας από τον Μπονί έπιασε ένα ασύλληπτο φαλτσαριστό πλασέ και έστειλε τη μπάλα "συστημένη" στα δίχτυα για το 2-0.

"Πασαρέλα" η Σίτι με σταρ τον Τουρέ
© IAN HODGSON

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τη Σίτι να έχει μία ακόμα εξαιρετική ευκαιρία, όμως ο Στέρλινγκ δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων με πλασέ και να πανηγυρίσει το πρώτο του επίσημα τέρμα με τη γαλάζια φανέλα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Στέρλινγκ να χάνει μία ακόμα ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ και την Γουέστ Μπρομ να αγγίζει από την πλευρά της το γκολ με τους Λάμπερτ και Μπεραχίνο, με τον Κομπανί να έρχεται ωστόσο στο 59ο λεπτό να "καθαρίσει" το ματς καθώς με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έγραψε το τελικό 3-0.

"Πασαρέλα" η Σίτι με σταρ τον Τουρέ
© IAN HODGSON

* Σημειώνεται πως οι πέντε τελευταίες πρωταθλήτριες της Πρέμιερ Λιγκ είχαν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους Δευτέρα και μένει να δούμε αν η Μάντσεστερ Σίτι θα επιβεβαιώσει στο φινάλε της σεζόν αυτή τη μίνι παράδοση...

Παρακολουθήστε το Live της αναμέτρησης

Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ (Πούλις): Μάιχιλ, Τσέστερ, Ντόουσον, Λέσκοτ, Μπραντ, Μόρισον, Γκάρντνερ, Φλέτσερ, ΜακΛιν, Μπεραχίνο (80' Mακμάναμαν), Λάμπερτ (74' Ανιτσέμπε)

Μάντσεστερ Σίτι (Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ (80' Ντεμιτσέλις), Φερναντίνιο, Νάβας, Σίλβα, Στέρλινγκ (74' Νασρί), Μπονί (63' Αγουέρο)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 8 Αυγούστου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-0 (22' αυτ. Γουόκερ)

Μπόρνμουθ - Άστον Βίλα 0-1 (72' Γκεστεντέ)

Έβερτον - Γουότφορντ 2-2 (76' Μπάρκλεϊ, 86' Κονέ - 13' Λαγιούν, 83' Ιγκάλο)

Λέστερ - Σάντερλαντ 4-2 (11' Βάρντι, 18', 25' πέν. Μαχρέζ, 66' Ολμπράιτον - 60' Ντεφόου, 71' Φλέτσερ)

Νόριτς - Κρίσταλ Πάλας 1-3 (69' Ρέντμοντ - 39' Ζαά, 49' Ντιλέινι, 94' Καμπάιγ)

Τσέλσι - Σουόνσι 2-2 (23' Οσκάρ, Φερνάντες 30' -αυτογκόλ- -- 29' Αγιού, 55' Γκομίς)

Κυριακή 9 Αυγούστου

Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ 0-2 (43' Κουγιατέ, Ζαράτε 57')

Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον 2-2 (42' Σισέ, 48' Βαϊνάλντουμ -- 24' Πελέ, 79' Λονγκ)

Στόουκ - Λίβερπουλ 0-1 (86' Κοουτίνιο)

Δευτέρα 10 Αυγούστου

Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (9' 24' Τουρέ, 59' Κομπανί)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ