Παίρνει ευκαιρία από τον Άλαρνταϊς ο Μαυρίας - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Παίρνει ευκαιρία από τον Άλαρνταϊς ο Μαυρίας

Μαυρίας

Παίρνει ευκαιρία από τον Άλαρνταϊς ο Μαυρίας

Ο Σαμ Άλαρνταϊς επανέφερε τον Χάρη Μαυρία από τις "ρεζέρβες" της Σάντερλαντ, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα Κ21.

Ο Σαμ Αλαρντάις έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ από τις 9 Οκτωβρίου, όμως είχε διατηρήσει τον Χάρη Μαυρία με τις ρεζέρβες. Ο 22χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κ21 και είχε πολύ καλή απόδοση, κάτι που επισημάνθηκε δημοσίως από τον προπονητή της ομάδας Κ21, όπως και ο επαγγελματισμός και η προσήλωση του.

Φαίνεται πως οι αρετές που επέδειξε ο Μαυρίας και η υπομονή που έκανε, έπεισαν τον Σαμ Άλαρνταϊς να τον επαναφέρει με τους άνδρες και να του δώσει μία ευκαιρία να κερδίσει τη θέση του. Φυσικά, η επιστροφή του στην ανδρική ομάδα δεν σημαίνει ότι θα επανενταχθεί άμεσα στα σχέδια του προπονητή, αλλά τουλάχιστον θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα.

Εξυπακούεται πως ο Μαυρίας παραμένει στην transfer list της Σάντερλαντ και εφόσον κατατεθεί μία πρόταση από ενδιαφερόμενη ομάδα, τότε θα εξεταστεί. Το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24