PREMIER LEAGUE

Παίρνει ευκαιρία από τον Άλαρνταϊς ο Μαυρίας

Παίρνει ευκαιρία από τον Άλαρνταϊς ο Μαυρίας
Μαυρίας

Ο Σαμ Άλαρνταϊς επανέφερε τον Χάρη Μαυρία από τις "ρεζέρβες" της Σάντερλαντ, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα Κ21.

Ο Σαμ Αλαρντάις έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ από τις 9 Οκτωβρίου, όμως είχε διατηρήσει τον Χάρη Μαυρία με τις ρεζέρβες. Ο 22χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κ21 και είχε πολύ καλή απόδοση, κάτι που επισημάνθηκε δημοσίως από τον προπονητή της ομάδας Κ21, όπως και ο επαγγελματισμός και η προσήλωση του.

Φαίνεται πως οι αρετές που επέδειξε ο Μαυρίας και η υπομονή που έκανε, έπεισαν τον Σαμ Άλαρνταϊς να τον επαναφέρει με τους άνδρες και να του δώσει μία ευκαιρία να κερδίσει τη θέση του. Φυσικά, η επιστροφή του στην ανδρική ομάδα δεν σημαίνει ότι θα επανενταχθεί άμεσα στα σχέδια του προπονητή, αλλά τουλάχιστον θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα.

Εξυπακούεται πως ο Μαυρίας παραμένει στην transfer list της Σάντερλαντ και εφόσον κατατεθεί μία πρόταση από ενδιαφερόμενη ομάδα, τότε θα εξεταστεί. Το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ