PREMIER LEAGUE

Όταν ο Σέικσπιρ απέτρεψε τον Βάρντι από το να γίνει... διοργανωτής πάρτι στην Ίμπιζα!

Leicester's Jamie Vardy celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Feb. 27, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester's Jamie Vardy celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Feb. 27, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Μια τρομερή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία ο νυν προπονητής της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ, απέτρεψε τον Τζέιμι Βάρντι από το να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και να ακολουθήσει καριέρα διοργανωτή πάρτι στην Ίμπιζα το 2013!

Ο Τζέιμι Βάρντι αποκάλυψε ένα φοβερό περιστατικό που διαδραματίστηκε το 2013, στην αυτοβιογραφία του με τίτλο "From Nowhere". Όπως αναφέρεται, εκείνη την περίοδο υπήρχε στο μυαλό του Άγγλου φορ το ενδεχόμενο να αφήσει τη Λέστερ και να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, προκειμένου να ασχοληθεί με... διοργανώσεις πάρτι στην Ίμπιζα.

Παράλληλα, θα γύριζε σε ομάδα πολύ χαμηλότερης κατηγορίας και συγκεκριμένα στην πρώην ομάδα του, τη Φλίτγουντ, κάτι το οποίο θα του επέτρεπε να παραμείνει στο χώρο του αθλητισμού, όμως σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Κάπου εκεί παρενέβη ο νυν προπονητής του στη Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ, πείθοντάς τον να μην τα παρατήσει και εκφράζοντας στον 30χρονο διεθνή στράικερ την πεποίθηση ότι κάποια στιγμή θα κληθεί να αγωνιστεί μέχρι και στην εθνική Αγγλίας. Όπερ και εγένετο...

Φυσικά, το τελευταίο κομμάτι έμοιαζε με μακρινό όνειρο εκείνο το διάστημα, καθώς οι "αλεπούδες" βρίσκονταν ακόμα στην Championship και ο ίδιος είχε εξαιρετικά φτωχές επιδόσεις.

Πρόσφατα ο Σέικσπιρ ρωτήθηκε για το περιστατικό από δημοσιογράφους και απάντησε: “Θυμάμαι την κατάσταση πολύ καλά. Ευτυχώς, δεν πήγε στην Ίμπιζα. Νομίζω πως πήρε τη σωστή απόφαση... Ο Τζέιμι απλώς χρειαζόταν την υποστήριξη και την πίστη".

"Είχε ανάγκη να ξέρει πως το τεχνικό επιτελείο είχε αυτήν την πίστη σε εκείνον. Τότε του αναφέραμε πως όχι μόνο θα παίξει στην Premier League, αλλά και ότι θα έφτανε μέχρι και την εθνική Αγγλίας! Μερικές φορές έχουν αμφιβολίες για τον εαυτό τους. Ο Τζέιμι θα ήταν ο πρώτος που θα παραδεχόταν ότι περνούσε μέσα από μία δύσκολη περίοδο".

"Εγώ, ο Νίγκελ και ο Στίβ (σ.σ. μέλη του επιτελείου) ήμασταν εκεί για να τον στηρίξουμε. Του είπαμε ότι τον θέλαμε και τον πιστεύαμε. Απλώς χρειαζόταν αυτήν την υποστήριξη γιατί αμφέβαλλε για τον εαυτό του”.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ