PREMIER LEAGUE

Όταν ο Μουρίνιο έκραζε τον Ρανιέρι

Όταν ο Μουρίνιο έκραζε τον Ρανιέρι

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ταχθεί στο πλευρό του Κλάουντιο Ρανιέρι, όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Παλαιότερα είχε μιλήσει απαξιωτικά για τον Ιταλό προπονητή.

Έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε ο Κλάουντιο Ρανιέρι μετά την απόφαση της Λέστερ να τον αποδεσμεύσει, αφού ο Πορτογάλος προπονητής πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του συναδέλφου του και κατά της διοίκησης των "αλεπούδων", ενώ δεν δίστασε να προτείνει το γήπεδο της ομάδας να μετονομαστεί σε "Κλάουντιο Ρανιέρι" για το περσινό θαύμα με την κατάκτηση του τίτλου.

Πάντως, δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα, αφού παλαιότερα ο Πορτογάλος κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην της Τσέλσι είχε μιλήσει με απαξιωτικά λόγια για τον Ρανιέρι. Φαίνεται όμως πως είτε είναι περασμένα ξεχασμένα είτε αυτά που έλεγε τότε, δεν τα εννοούσε πραγματικά και ήταν στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης και του ψυχολογικού πολέμου.

"Ο Ρανιέρι έχει τη νοοτροπία κάποιου που δεν χρειάζεται απαραίτητα να νικήσει. Είναι σχεδόν 70 ετών. Έχει κατακτήσει μόνο ένα Supercup και ένα ακόμη μικρό τρόπαιο και δύσκολα σε αυτή την ηλικία μπορεί να αλλάξει την ψυχοσύνθεσή του. Είναι γέρος και δεν έχει κατακτήσει τίποτα.

Εγώ έκανα ιταλικά για πέντε ώρες την ημέρα, ώστε να είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να επικοινωνώ με τους παίκτες, τα media και τους φιλάθλους. Ο Ρανιέρι είναι στην Αγγλία πέντε χρόνια και παλεύει να πει καλημέρα και καλό απόγευμα", είχε πει ο Μουρίνιο για τον συνάδελφό του, που πλέον τον στηρίζει, έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα με τη Λέστερ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ