PREMIER LEAGUE

"Ολντ Τράφορντ", Φέργκιουσον και Μουρίνιο χειροκρότησαν τον Βενγκέρ

"Ολντ Τράφορντ", Φέργκιουσον και Μουρίνιο χειροκρότησαν τον Βενγκέρ

Το κοινό του "Ολντ Τράφορντ" χειροκρότησε τον Αρσέν Βενγκέρ, ενώ Άλεξ Φέργκιουσον και Ζοζέ Μουρίνιο τον τίμησαν για την προσφορά του ως τεχνικός της Άρσεναλ (video).

Ο Αρσέν Βενγκέρ απόλαυσε την αναγνώριση μέσα στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου του όλα αυτά τα χρόνια που είναι προπονητής της Άρσεναλ.

Στην τελευταία επίσκεψή του ως τεχνικός των "κανονιέρηδων" στο "Ολντ Τράφορντ", ο Αλσατός τεχνικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κάτι που του πιστώθηκε από τους τρεις μεγαλύτερους... εχθρούς που δημιούργησε στο Νησί: το κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Άλεξ Φέργκιουσον και τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Μπαίνοντας στο γήπεδο, οι φίλαθλοι των "κόκκινων διαβόλων" άρχισαν να χειροκροτούν τον Βενγκέρ, ο οποίος ανταπέδωσε με έναν χαιρετισμό, εμφανώς συγκινημένος. Μετά από 22 χρόνια, αυτή είναι η τελευταία φορά που θα είναι αντίπαλος με τη συγκεκριμένη ιδιότητα, αφού το καλοκαίρι αποχωρεί από τον πάγκο της Άρσεναλ.

Όταν έφτασε στον πάγκο του, τον... παρέλαβε ο Πορτογάλος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, με τον οποίο αντάλλαξαν τόσα άσχημα λόγια όλα αυτά τα χρόνια. Οι δύο σπουδαίοι προπονητές αγκαλιάστηκαν και χαμογέλασαν, με τον Μουρίνιο να έχει ήδη εκφράσει τη μεταμέλειά του για όσα είχε πει στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, του ζήτησε να περάσει μπροστά, στη γραμμή του πλαγίου του αγωνιστικού χώρου, όπου τον περίμενε ο έτερος μεγάλος αντίπαλος, ο Φέργκιουσον. Ο Σκοτσέζος τεχνικός, ήρεμος πια μετά από τις τόσες μάχες που έχει δώσει με τον Βενγκέρ, του έδωσε μία αναμνηστική πλακέτα και είχε μία μικρή συνομιλία.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ