PREMIER LEAGUE

Οι Άγγλοι έχουν το πάνω χέρι στην Πρέμιερ

Οι Άγγλοι έχουν το πάνω χέρι στην Πρέμιερ

Οι Άγγλοι παίκτες κυριαρχούν στο πρωτάθλημα τους καθώς είναι περισσότεροι, έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ αλλά πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Ντιέγκο Κόστα. Δείτε ενδιαφέροντα στατιστικά.

Η Τσέλσι έχει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ τον Ισπανό Ντιέγκο Κόστα, που έχει βάλει επτά γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Ντιέγκο Κόστα είναι ο ένας από τους 22 Ισπανούς παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ και ο ένας από τους τέσσερις που έχουν σκοράρει.

Συνολικά, 385 παίκτες έχουν αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ την φετινή σεζόν και 22 εξ αυτών (5.7%) είναι Ισπανοί. Έχουν σημειωθεί 111 γκολ και τα 12 γκολ (10.8%) τα έχουν πετύχει Ισπανοί παίκτες.

Στην Πρέμιερ, οι 17 Αργεντίνοι παίκτες (4.4%) έχουν βάλει 9 γκολ (8.1%) ενώ οι Άγγλοι, αποτελούν το 32.7% των παικτών του πρωταθλήματος και έχουν βάλει 33 γκολ.

Ένας στους πέντε παίκτες, 72 από τους 385, έχουν σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στο πρωτάθλημα και από τους 126 Άγγλους παίκτες έχουν σκοράρει οι 26.

Δείτε τον πίνακα με τον συνολικό αριθμό παικτών που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ και το ποσοστό της κάθε χώρας, τα γκολ που έχουν σημειωθεί και το ποσοστό της κάθε χώρας στην επίτευξη τερμάτων, τον αριθμό διαφορετικών σκόρερ και τους δέκα πρώτους σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Άγγλοι έχουν το πάνω χέρι στην Πρέμιερ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ