PREMIER LEAGUE

Οι Άγγλοι αποθεώνουν Μήτρογλου μέσω social media

Οι Άγγλοι αποθεώνουν Μήτρογλου μέσω social media
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης του Γιώργου Καραγκούνη και οι φίλοι της Φούλαμ τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Διαβάστε μηνύματα αγάπης και πίστης για τον Έλληνα άσο μέσω Twitter!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Φούλαμ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Κώστα Μήτρογλου και απομένει να δώσει τη συγκατάθεσή του ο Ολυμπιακός για την ολοκλήρωση ενός ιστορικού deal ( αναμένεται να μπουν 14.500.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ), και το γεγονός αυτό έχει σημάνει... συναγερμό στο Νησί.

Αμέσως μετά τη εξάπλωση της είδησης περί επικείμενης συμφωνίας, αρκετοί ήταν οι φίλοι των "κότατζερς" που έσπευσαν να τη σχολιάσω μέσω Twitter, με τα σχόλια να είναι εγκωμιαστικά -στη συντριπτική τους πλειονότητα- για τον 25χρονο Έλληνα επιθετικό.

Πολλοί εικάζουν ότι ο Γιώργος Καραγκούνης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να κινηθεί η ομάδα του Λονδίνου για τον παίκτη και εκθειάζουν τον Μήτρογλου, άλλοι ασκούν αυστηρή κριτική σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ για το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει σε μεταγραφές σε αντίθεση με τη Φούλαμ, ενώ γίνεται και αναφορά στα πολλά γκολ που έχει πετύχει ο παίκτης με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο χαρακτηρισμός "great signing" ("σπουδαιο απόκτημα") χρησιμοποιείται κατά κόρον, ενώ οι απόψεις για τη νέα Φούλαμ με Καραγκούνη και Μήτρογλου είναι πως "θα καταφέρει έτσι να παραμείνει στην κατηγορία" έως ότι "μπορεί ακόμα και να βγει στο Champions League με το ελληνικό δίδυμο".

Υπάρχουν φυσικά και πιο εκδηλωτικοί υπέρ του "πιστολέρο", με έναν οπαδό της Φούλαμ να ομολογεί πως αν ολοκληρωθεί το deal τότε θα πάει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του φορώντας μαγιό!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ