PREMIER LEAGUE

Οι οπαδοί της Έβερτον έχουν φαντασία

Οι οπαδοί της Έβερτον έχουν φαντασία

Η φαντασία των φιλάθλων της Έβερτον... οργιάζει! Δείτε πώς επεξεργάστηκαν δύο φωτογραφίες του μοντέλου, Σίλβια Βασιλέβσκα.

Άπλετη φαντασία αποδείχθηκε πως έχουν οι φίλαθλοι της Έβερτον, οι οποίοι αποφάσισαν να "βαπτίσουν" ως υποστηρικτή της ομαδάς το μοντέλο, Σίλβια Βασιλέβσκα.

Για την ακρίβεια, η όμορφη κοπέλα ανέβασε φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι το μπλε της... φόρεμα θα δώσει τέτοια ιδέα στους φίλους της Έβερτον.

Το νεαρό μοντέλο ποζάρει -πιθανός- στο υπνοδωμάτιό της, αλλά κάποιος υποστηρικτής των "ζαχαρωτών" αποφάσισε να επεξεργαστεί την εικόνα. Μάλιστα, της πρόσθεσε το έμβλημα στο στήθος, αλλά κρέμασε κάδρο στον τοίχο που βρίσκεται πίσω της, το οποίο απεικονίζει τον παλαίμαχο τερματοφύλακα, Νέβιλ Σάουθαλ. Η φαντασία δεν σταμάτησε εκεί, μιας και υπάρχει και δεύτερη φωτογραφία, στην οποία τη θέση του κάδρου πήρε αφίσα του ποδοσφαιριστή.

Όπως ήταν λογικό, η Σίλβια σχολίασε το περιστατικό μέσω Twitter. Φυσικά, δεν ήταν η μόνη που πήρε θέση για το θέμα. Ο Νέβιλ Σάουθαλ έγραψε: "Ναι, είναι μια ωραία κυρία, αλλά τώρα είναι προφανώς πιο όμορφη", σχολίασε χαριτολογώντας!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ