PREMIER LEAGUE

Οι μπλόφες Ερέρα - Σίγκουρτσον στο γκολ της Σουόνσι

Swansea City's Gylvi Sigurdsson, lower center, celebrates with teammates after scoring against Manchester United during their English Premier League soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday Aug. 16, 2014. (AP Photo/Jon Super)
Swansea City's Gylvi Sigurdsson, lower center, celebrates with teammates after scoring against Manchester United during their English Premier League soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday Aug. 16, 2014. (AP Photo/Jon Super) AP

Με μια φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Σίγκουρτσον σκόραρε στο "Old Trafford" και χάρισε στη Σουόνσι έναν πολύτιμο βαθμό. Όμως οι μπλόφες 17'' που προηγήθηκαν ανάμεσα σε Ερέρα και Σίγκουρτσον είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά.

Για την 35η αγωνιστική της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξένησε τη Σουόνσι στο "Old Trafford". Μάχη για την 4άδα οι γηπεδούχοι, μάχη για την παραμονή οι φιλοξενούμενοι, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από λάθος υπόδειξη πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ρούνεϊ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι "κύκνοι" δεν κατέθεσαν τα όπλα πάντως και στο 79ο λεπτό έφτασαν στην ισοφάριση με φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίλφι Σίγκουρτσον, για το τελικό 1-1 που τους χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό.

Η ικανότητα του Ισλανδού μεσοεπιθετικού στα στημένα είναι γνωστή και δεν εκπλήσσει, αυτό όμως -που προηγήθηκε της εκτέλεσης που άφησε όρθιο τον Ντε Χέα, είναι κάτι που βλέπουμε σπανίως έως καθόλου.

Με την μπάλα ήδη στημένη στο σημείο που υπέδειξε το φάουλ ο ρέφερι, ο Άντερ Ερέρα φεύγει από το τείχος και πηγαίνει να καλύψει την γωνία όπου πιστεύει ότι θα επιλέξει ο Ισλανδός στο χτύπημα του.

Οι μπλόφες Ερέρα - Σίγκουρτσον στο γκολ της Σουόνσι

Ο Σίγκουρτσον πάνω από τη στημένη μπάλα, o Ερέρα φεύγει προς την εστία.

Οι μπλόφες Ερέρα - Σίγκουρτσον στο γκολ της Σουόνσι

Ο Ερέρα καλύπτει την αριστερή γωνία της εστίας

Την ίδια στιγμή ο Σίγκουρτσον το "διαβάζει" και φωνάζει στον Γιορέντε να πατήσει στην περιοχή, όπου θα ήταν αμαρκάριστος και χωρίς να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ αφού τον κάλυπτε ο Βάσκος μέσος.

Οι μπλόφες Ερέρα - Σίγκουρτσον στο γκολ της Σουόνσι

Ο Σίγκουρτσον χειρονομεί και προτρέπει τον Γιορέντε να μπει βαθιά στην περιοχή

Σαστισμένος ο Μπλιντ παρακολουθεί, φωνάζοντας στον Ερέρα να ξαναμπεί στο τείχος για να βγάλει εκτός εξίσωσης τον Ισπανό φορ της Σουόνσι. Η αριστερή γωνία του Ντε Χέα είναι και πάλι ανοιχτή, με τον Σίγκουρτσον να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό χτύπημα στην μπάλα, αφήνοντας άγαλμα τον γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ.

Οι μπλόφες Ερέρα - Σίγκουρτσον στο γκολ της Σουόνσι

Ο Άντερ Ερέρα εγκαταλείπει την εστία και βγάζει οφσάιντ τον Γιορέντε

Οι μπλόφες Άντερ Ερέρα - Γκίλφι Σίγκουρτσον κράτησαν 17 δευτερόλεπτα και φυσικά είχαν νικητή τον Ισλανδό διεθνή μέσο. Δείτε το βίντεο με το... στόρι της μπλόφας μέχρι την άψογη εκτέλεση του Σίγκουρτσον:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ