PREMIER LEAGUE

Οι φίλοι της Λέστερ ευχαριστούν τον Ρανιέρι

Οι φίλοι της Λέστερ ευχαριστούν τον Ρανιέρι
© YOUTUBE/TRT WORLD

Οι οπαδοί της Λέστερ δημιούργησαν ένα συναισθηματικό βίντεο για να ευχαριστήσουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League. (VIDEO)

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι οδηγεί τη Λέστερ σε ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό θαύμα, στην κατάκτηση του τίτλου της Premier League και οι ντόπιοι της πόλης αντιμετωπίζουν τον Ιταλό προπονητή ως μάγο!

Προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την επιτυχία του, μερικοί γύρισαν ένα βίντεο με πρωτοβουλία τους, μέσω του οποίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους!

Το βίντεο γυρίστηκε σε όλη την πόλη και συμμετέχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και κάθε φυλής, επιθυμώντας να καταδείξουν ότι η εκτίμηση στο πρόσωπο του Ρανιέρι είναι γενική!

Ο Ιταλός όταν ενημερώθηκε για το βίντεο και πριν το παρακολουθήσει, αντέδρασε νευρικά, όμως σύντομα τον κατέβαλλε η συγκίνηση και δεν είχε λόγια να ανταποδώσει την ευγνωμοσύνη.

"Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ τόσο πολύ, αυτό είναι πολύ όμορφο. Κάνω αυτή τη δουλειά επειδή είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος όταν κάνω και τους φιλάθλους χαρούμενους. Οι θυσίες μου έχουν αυτό το στόχο και το αγαπάω. Σας ευχαριστώ για αυτό που φτιάξατε" σχολίασε ο Ρανιέρι.

Δείτε το βίντεο:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ