PREMIER LEAGUE

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις του Ιμπραχίμοβιτς

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις του Ιμπραχίμοβιτς
© AFP/GETTY IMAGES

Άγγλος εκπρόσωπος ομάδας,ο οποίος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην Premier League, αποκάλυψε τις αποδοχές που ζητά ο Σουηδός στράικερ.

Τι και αν διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του; Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παραμένει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί μόνος του να ανεβάσει το επίπεδο ενός club. Κάτι που γνωρίζουν καλά στην Premier League και για αυτό διαπραγματεύονται μαζί του για να τον φέρουν στο Νησί.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις του Σουηδού σταρ είναι εξωφρενικές, ακόμα και για το πιο πλούσιο πρωτάθλημα του κόσμου! Τουλάχιστον, αυτό ισχύει εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες της Sportsmail...

Ένας από τους ανθρώπους οι οποίοι εμπλέκονται στις επαφές με τον μάνατζερ του Ιμπραχίμοβιτς, αποκάλυψε τι ζητάει ο Ζλάταν. " Διπλασιάστε τα χρήματα που μου δίνει η Παρί και έρχομαι" είναι το μήνυμα του προς τους Άγγλους εκπροσώπους.

Αυτό μεταφράζεται σε 760.000 ευρώ την εβδομάδα, τη στιγμή που ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Premier League, αμείβεται με 328.000 ευρώ σε εβδομαδιαία βάση.

"Θα θέλαμε να τον υπογράψουμε, αλλά τα λεφτά είναι τρελά. Σίγουρα, θα ήταν μία φανταστική μεταγραφή, αλλά αξίζουν τα χρήματα; Για έναν ποδοσφαιριστή 34 ετών;" αναρωτιέται στη Sportsmail ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος αποκάλυψε τις απαιτήσεις του Ζλάταν...

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ