PREMIER LEAGUE

Οι δύο υποψήφιοι για αντί-Ρανιέρι

Οι δύο υποψήφιοι για αντί-Ρανιέρι

Σε αναζήτηση προπονητή είναι η Λέστερ μετά την αποχώρηση του Κλάουντιο Ρανιέρι. Ποιοι εμπλέκονται με πιθανή έλευση στο "King Power Stadium".

Στη μετά Κλάουντιο Ρανιέρι εποχή βαδίζει η Λέστερ, καθώς είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο, ώστε να απομακρύνει την πρωταθλήτρια Αγγλίας απ' την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί απ' την Πέμπτη (23/2) παρελθόν απ' το "τιμόνι" των "αλεπούδων" και οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου είναι ήδη σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, έχουν ήδη διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα, με τους Ρομπέρτο Μαντσίνι και Γκους Χίντινκ να έχουν εμπλακεί με πιθανή έλευση στο "King Power Stadium".

Ο Μαντσίνι έχει βρεθεί στην τεχνική ηγεσία των Φιορεντίνα, Λάτσιο, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Γαλατασαράι, ενώ απ' το περασμένο καλοκαίρι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας κι έλυσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ (σ.σ. Νοέμβριος 2014 - Αύγουστος 2016).

Οι δύο υποψήφιοι για αντί-Ρανιέρι

Απ' την άλλη, η προπονητική καριέρα του Χίντινκ ξεκίνησε το μακρινό 1987 απ' την Αϊντχόφεν, ενώ στη συνέχεια κάθισε, μεταξύ άλλων, στην άκρη του πάγκου στις Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι.

Πάντως, οι "μπλε" ήταν η τελευταία ομάδα που προπόνησε, μιας και στις 15 Μαΐου 2016 αποχώρησε απ' τους Λονδρέζους, με τον Αντόνιο Κόντε να αναλαμβάνει καθήκοντα στο "Stamford Bridge".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ