PREMIER LEAGUE

Οι Άγγλοι αποθεώνουν Αφελάι!

Οι Άγγλοι αποθεώνουν Αφελάι!

Ο Ιμπραχίμ Αφελάι γνώρισε την ήττα με τη Στόουκ κόντρα στη Λίβερπουλ, όμως η Daily Mail τον έχει στη λίστα των 10 παικτών που έλαμψαν ως "νέα αποκτήματα" στην πρεμιέρα της Premier League.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν με τον Ολυμπιακό ήταν μάλλον απαρατήρητος και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να "πείσει" για τη μεγάλη αγωνιστική του αξία, όμως φέτος δείχνει αποφασισμένος για νέο ξεκίνημα στο κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο 29χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τη Στόουκ ως ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα και η πρεμιέρα του ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να είναι αρκετά απειλητικός για την άμυνα της Λίβερπουλ και τον Μαρκ Χιουζ να κάνει αναφορά στο όνομά του μετά το ματς.

Οι Άγγλοι αποθεώνουν Αφελάι!

Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως η "Daily Mail" τον συμπεριέλαβε σε μία λίστα με 10 παίκτες που πήραν φέτος μεταγραφή σε ομάδα της Premier League και οι οποίοι έλαμψαν στην πρεμιέρα, με τον εν λόγω μέσο να αναφέρει για τον Αφελάι:

"Είχαμε τον Μπόγιαν πέρυσι και ο Αφελάι είναι στην ίδια κατηγορία. Αρκετά σταθερός, ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει την ικανότητα να ξεκλειδώνει την οποιαδήποτε άμυνα της Premier League και αναμένεται να σηκώσει ακόμα περισσότερους θεατές από τις θέσεις τους στο Britannia.

Οι Άγγλοι αποθεώνουν Αφελάι!
© PA

Χρειάζεται να προσθέσει περισσότερα γκολ στο παιχνίδι του αλλά ο Μαρκ Χιουζ θα είναι ικανοποιημένος από τις επιθετικές επιλογές στη διάθεσή του. Ο Ιμπραχίμ Αφελάι προσφέρει πάντως μία επιλογή στην επίθεση για τη Στόουκ".

Οι 10 μεταγραφές που εντυπωσίασαν στα ματς της πρεμιέρας:

✔ Ματέο Νταρμιάν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - 14.400.000 λίρες από την Τορίνο)

✔ Γιοάν Καμπάγ (Κρίσταλ Πάλας - 12.800.000 λίρες από την Παρί Σεν Ζερμέν)

✔ Αντρέ Αγιού (Σουόνσι - ελεύθερος από τη Μαρσέιγ)

✔ Τζέιμς Μίλνερ (Λίβερπουλ - ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι)

✔ Ντιμίτρι Παγέ (Γουέστ Χαμ - 10.700.000 λίρες από τη Μαρσέιγ)

✔ εμπάστιαν Προντλ (Γουότφορντ - ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης)

✔ Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ (Νιούκαστλ - 14.500.000 λίρες από την Αϊντχόφεν)

✔ Μοργκάν Σνιντερλέν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - 25.000.000 λίρες από τη Σαουθάμπτον)

✔ Τζο Γκόμεζ (Λίβερπουλ - 3.500.000 λίρες από τη Σαουθάμπτον)

✔ Ιμπραχίμ Αφελάι (Στόουκ - ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ